Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan hjælpe et familiemedlem beskæftige sig med efter kirurgiske depression & angst

  Post-Kirurgisk depression og angst ( PSDA ) er en fælles følelsesmæssig reaktion hos patienter efter alvorlige kirurgiske procedurer . PSDA er en alvorlig psykisk lidelse , da det kan opstå umiddelbart efter en operation eller ikke åbenbart først måneder senere . Symptomerne varierer fra mild dysfori til svær depression . Ifølge Autoimmunity. com , kan PSDA være forårsaget af en række kirurgiske virkninger, herunder eftervirkningerne af anæstesi (som kan påvirke følelsesmæssige reaktioner og angst ) , medicin , og bed restriktioner efter operationen . Folk tæt på patienten kan også have en væsentlig indvirkning på patientens opsving , og bør være opmærksomme på deres indflydelse
1

Demonstrer din indlevelse i patientens følelser af depression og angst . Dit familiemedlem kan føle sig alene og bange , uanset antallet af mennesker til at hjælpe dem , så det er vigtigt at sikre, at patienten , at du er der for at hjælpe dem .
to .
Forstå at PSDA syge primært spørgsmål selv, ikke andre i deres relationer . Nogle lider af PSDA kan skubbe deres jævnaldrende væk på grund af nye , skræmmende følelse af intimitet , og bør ikke misfortolkes som en afvisning . Tillad dit familiemedlem plads , men stadig støttende .

3 .
Tilskynde dit familiemedlem underkastes kognitiv adfærdsterapi ( CBT ) til bekæmpelse af deres depression eller angst . Ifølge Mentalhelp. net , CBT har vist sig at være mere effektive og langvarig end sædvanlig behandling og støttende stresshåndtering.
4 .
Nurture dit familiemedlem til at udføre alt det arbejde behandlings-og genopretningsplaner kræver . Jo mere indsats en patient sætter terapeutiske metoder , jo mere effektive de vil være , så det er i din peer 's bedste interesse at arbejde så hårdt som muligt . Fortsat støtter , når opmuntrende dit familiemedlem til at arbejde hårdt på at få det bedre.
5 .

Vær forberedt på nye udsigter og personlighedstræk som en følge af depression og angst . Patienter kan ofte komme ud PSDA ændret væsentligt som mennesker , for bedre eller værre . Vær forberedt på at acceptere ændringen i personens udsigter og fortsætte med at kærlighed og omsorg for dem betingelsesløst .

gode råd og advarsler


 • Rådfør dig familiemedlemmets læge til råds om at hjælpe din elskede .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------