Position: sygdoms > HIV/ADIS >

kan du have mildt hjerteanfald & ikke vide det ?

   Mange mennesker oplever hjerteanfald symptomer , der er så milde , at de ikke kan anerkende den potentielt fatal tilstand . Disse er kendt som " tavse " hjerteanfald , og tidlig opdagelse er vigtig i behandlingen af disse angreb

Identifikation


En tavs hjerteanfald er defineret som død af hjertemusklen , som følge af blokering af blodtilførslen til hjertet , som ikke har nogen symptomer . Skader på nerverne i kranspulsårerne kan forhindre brystsmerter symptomer opstår .

Årsager


En af årsagerne til tavse hjerteanfald er ukontrolleret diabetes . Kvinder er mere tilbøjelige til at lide en stille hjerteanfald end mænd , og de ældre er i fare som godt.

Risikofaktorer


Kvinder er særligt udsatte for stille hjerteanfald . Faktisk oplevede 43 procent af kvinderne , der har haft et hjerteanfald ingen smerter eller symptomer . Nogle tidlige advarselstegn på et hjerteanfald hos kvinder er usædvanlig træthed , åndenød og en forstyrrelse i søvn mønstre .

Symptomer

Silent angreb kan til stede uden symptomer overhovedet , eller de kan være meget milde . Nogle af de milde symptomer kan være smerter i den øvre del af maven ( ofte fejldiagnosticeret som gastritis) , sveden eller kvalme .

Advarsel

Hvis du oplever nogen af disse milde symptomer , så kunne du være at have en tavs hjerteanfald . Det er vigtigt at søge lægehjælp omgående for at undgå yderligere skade på hjertet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------