Position: sygdoms > HIV/ADIS >

opskrifter for at gøre tiger balsam

   Tiger balsam blev oprindeligt lavet af kinesiske healere og helsekostforretninger. Det var og er stadig bruges til at lindre ømme muskler , hovedpine og brystet overbelastning . De balsam virker ved at udvide blodkarrene og bringe blodet tæt på hudoverfladen , som derefter skaber en følelse af varme . Du kan finde den i nogen Chinatown , og du kan også gøre det derhjemme . Ingredienserne er nemme at komme med, og der er mange opskrifter til at bruge

Basic Process


Du kan lave tiger balsam ved at smelte et par naturlige ingredienser i mikrobølgeovnen . Ingredienserne er en del soja voks til en del spiselig olie ( f. eks raps ) . Lidt bivoks (ca. 5 procent af hele blandingen ) hjælper med at holde den fast . Smelt bivoks og soja voks kun et par sekunder . Brug en lille plastik kop til denne eller en anden container , der ikke smelter i mikroovnen . Når denne base er flydende , kan man blande i rapsolie og nogle æteriske olier for at gøre tiger balsam . Hæld blandingen i små containere til afkøling .

Opskrift med æteriske olier


En standard opskrift for tiger balsam omfatter 10 dråber æterisk olie af pebermynte , 10 dråber æterisk olie af eucalyptus , 5 dråber æterisk olie af fed , 60 ml ekstra jomfru olivenolie eller kokosolie og 15 gram bivoks . Du kan variere størrelsen af de olier til mere intensitet af den ene eller den anden . Den balsam bruges til ømme muskler samt for forkølelse , overbelastning og bihulebetændelse . Du kan anvende den på halsen og brystet til lindring fra ubehag .

Sorter med Ekstra Olier


De fleste opskrifter til tiger balsam som det her omfatter kamfer , mynte olie (som har menthol i det) og kryddernellike olie . Du kan fordoble eller tredoble opskriften til at gøre større beløb . Den kamfer , nellike og mynte virker bedøvende egenskaber . Normalt vil du føle varmen og derefter nogle kølighed i det område, hvor balsam blev anvendt . Der er flere varianter af tiger solgt balsam . Den hvide sort er en smule mildere og ofte anvendes til behandling af kløe og smerter . Th røde balsam er en smule stærkere med nogle Cassia olie føjet til blandingen. Generelt det fungerer godt for muskel ømhed. Du kan også eksperimentere med andre æteriske olier til at oprette en version med en lighter lugt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------