Position: sygdoms > HIV/ADIS >

psoriasis dovonex lysterapi

   Psoriasis er en autoimmun sygdom, der påvirker mere end 7 millioner mennesker i USA Det forårsager en overproduktion af hudceller resulterer i betændelse og rød skællende pletter , der kan påvirke nogen del af kroppen . Behandlinger omfatter topiske cremer , lysterapi , receptpligtig medicin , intravenøs biologiske lægemidler , eller en kombination heraf . D-vitamin creme Dovonex kombineret med lysterapi anvendes til behandling af mild til moderat psoriasis

aktuelle behandlinger


Tal med en hudlæge eller reumatolog at afgøre, om skællede røde pletter på huden er psoriasis . Når diagnosticeret drøfte behandlingsmuligheder med din læge i detaljer . Der er ingen kur mod psoriasis , men der er en bred vifte af behandlinger , der kan medvirke til at reducere symptomer og forbedre livskvaliteten for patienterne. Lokalbehandlinger anvendes til at styre milde tilfælde , hvilket reducerer inflammation og forsinke produktionen af overskydende hud celler . Topicals omfatter steroide sprays , vitamin cremer , tjære-eller zink-baserede shampoo , og andre naturlige og syntetiske medicin , der anvendes direkte på huden . Spørg din læge om Dovonex . Dette navn recept creme indeholder syntetisk D-vitamin, kendt som calcipotriene , hvilket reducerer inflammation , hæmmer huden cellevækst , flader læsioner , og fjerner skæl . Spørg din læge , hvis dit psoriasis er mild eller vil svare på Dovonex bruges alene eller sammen med andre behandlinger . Vær tålmodig og konsekvent gennem hele behandlingsforløbet , fordi Dovonex er langsom handler og vil tage i gennemsnit otte til 12 uger for at producere optimale resultater .

Lysterapi


Tal med din læge og spørge, om lys terapi er en mulighed i behandle din psoriasis . Behandling af moderat til svær tilfælde omfatter lysterapi , også kendt som lysbehandling , eksponering af huden for kilder til ultraviolet lys på en regelmæssig basis . Ultraviolet lys B ( UVB ) er til stede i sollyset , og da det blev leveret naturligt eller især i koncentrerede doser trænger ind i huden , bremser cellevækst , og vil sandsynligvis medføre patches til at gå i remission i op til ni måneder ad gangen . Anvender mineralsk olie eller vitamin cremer lignende Dovonex umiddelbart før UVB eksponering har vist sig at øge UVB absorption og hastighed og vedligeholde eftergivelse af vægte og patches . Eksponering i en lys kabine vil vare 30 sekunder til tre minutter per behandling session afhængig af lysniveauet ordineret af din læge . Sammenhæng er den vigtigste nøgle til en vellykket lysterapi . Spørg din læge , hvor mange gange om ugen vil der være behov for at se en forbedring . Altid konsultere din læge, før der kombinerer en psoriasis behandlinger for at undgå potentielt farlige bivirkninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------