Position: sygdoms > HIV/ADIS >

test for vertigo

   Vertigo er en specifik type af svimmelhed . Er det anderledes end at være svimmel . Mennesker, der oplever svimmelhed føles som om rummet er spinning . En række tests udføres for at fastslå årsagen til denne fornemmelse , som er svært at indkredse

CT scanning


For at udelukke en hjernesvulst og andre alvorlige lidelser , en CT -scanning af hovedet kan anbefales .

Balance


Forskellige balance test er en anden måde at afgøre en mulig årsag . Patienten kan blive bedt om at bøje sig over i forskellige positioner , eller placeres på hovedet ned på en lodret bord for at se, om disse holdninger udløser vertigo .

Eye Movement


Et andet test måler øjenbevægelser med vurderingen af to nerver . Et nerve forbinder hjernen og ører , og den anden forbinder hjernen og øjnene . Denne test kan afgøre , om der er balance og høreproblemer .

Blodprøve

En komplet blod -panel er ofte anbefales at se på eventuelle underliggende sygdomme , der kan være til stede for at forårsage svimmelhed .

vand i ørerne

Vand er sat i hvert øre , en øre på et tidspunkt , første kolde vand , så varmt vand . Dette vil medføre hurtige øjenbevægelser ved forskellige hastigheder afhængig af temperaturen af vandet . Hvis der ikke er øjenbevægelser , kunne det tyde på nerve skader på øret eller andre mere alvorlige lidelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------