Position: sygdoms > HIV/ADIS >

Forskellen mellem milde og svære hjerteanfald

   Hjerteanfald er den hyppigste årsag til dødsfald hos både mænd og kvinder i USA i dag . Symptomer på en blodprop i hjertet kan være milde eller meget alvorlige . Der er behandlinger for hjerteanfald ofre , der kan redde liv , hvis behandlingen søges tidligt nok

Identifikation


Et hjerteanfald opstår, når blodtilførslen er begrænset til hjertet . Hvis blodgennemstrømning ikke er genoprettet , hjertemusklen begynder at dø på grund af manglende ilt .

Årsager


Den mest almindelige årsag til hjerteanfald hos både mænd og kvinder er koronararteriesygdom . Dette er forårsaget af ophobning af plak på væggene i kranspulsårerne . Disse arterier levere blod til hjertet , og hvis et område af plak bristninger , kan det danne en blodprop på arterien . Et hjerteanfald kan forekomme, hvis blodprop blokerer tilførslen af ilt til hjertet .

Mild Heart Attack Symptomer


I mild hjerteanfald , kan du føle som om der er et stramt bånd rundt om brystet eller har smerter i brystet . Andre milde hjerteanfald symptomer kan omfatte kæbesmerter , mildt ubehag i venstre hånd , svedeture , kvalme , svaghed og træthed .

Svær Heart Attack Symptomer

Symptomerne på en alvorlig eller massivt hjerteanfald kan omfatte pludselige , alvorlige brystsmerter , uregelmæssig hjertebanken , åndedrætsbesvær , opkastning , svedtendens , følelse af forestående undergang , et fald i blodtrykket og svære smerter i brystet eller kæben .

Advarsel

Hvis du oplever nogen af disse symptomer , uanset hvor mild Ring 9-1-1 med det samme. Tidlig påvisning og behandling er nøglen til at overleve et hjerteanfald med så lidt skade på hjertet som muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------