Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad er de behandlinger af en parfume hovedpine ?

   Parfume er en kilde til kvindelighed til nogle kvinder , og dufte varierer afhængigt af dine præferencer . Dog kan parfume også være en kilde til alvorlig hovedpine for nogle. Alligevel kan du ikke styre , hvad alle omkring dig douses sig med , så der er behandlinger , du kan bruge til at forebygge og behandle parfume-relaterede hovedpine

Typer


Et særligt overvældende duft kan give dig hovedpine . Men , ifølge Mayo Clinic , parfume er også berygtet for at forårsage migræne hos nogle mennesker .

Årsag


Parfume er ofte absorberet i blodet , når du indånder , eller lugte det . Ifølge headacheupdates. com , kan dette medføre hovedpine , fordi de parfume partikler forstyrre blodgennemstrømningen i hjernen .

Forhindring


Den mest oplagte løsning er at forsøge at undgå parfume for enhver pris , hvis det giver dig hovedpine . Beder familiemedlemmer , venner og kolleger til at lette op på parfume og ikke at sprøjte det omkring dig .

Forebyggende Medicin

Mayo Clinic rapporter , at der er forebyggende medicin, du kan tage for at forhindre tilbagevendende migræne i forbindelse med parfume og andre udløsere . Din læge kan ordinere en antidepressive , en anti-beslaglæggelse medicin , Botox indsprøjtninger , ergotamin , en hjerte-kar- medicin eller en antihistamin kaldet cyproheptadine .

smertestillende

smertestillende er din bedste mulighed for sjældne , men alvorlige , relaterede hovedpine til parfume . Mayo Clinic anbefaler anti-kvalme medicin , opiater , non-steroide ant-inflammatoriske medikamenter eller triptaner , som foreskrevet af Deres læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------