Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man vælger den rigtige afhængighed behandling center

  Valg af en afhængighed behandling center kan være overvældende . Men det er en af de vigtigste beslutninger en person nogensinde vil gøre . Der er så mange forskellige typer af programmer til rådighed . Dette kan gøre det vanskeligt for en person vide, hvor de skal gå for at få kvalitet behandling for en afhængighed . Det er derfor, det er meget vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter og hvad spørgsmål at stille om programmerne , personale , omkostninger og legitimationsoplysninger
. 1 .
Kig efter et sted , der tilbyder en bred vifte af programmer . Dette vil bidrage til at sikre , at behandlingen centret kan opfylde de individuelle behov hos den person, der søger behandling . Det burde have programmer såsom boliger , stationær , ambulant og korte ophold .
2 .
Find ud af , hvad programmet koster . Prisen for behandling kan variere afhængigt af programmet . Spørg en indtagelse rådgiver hvilke tjenester der er inkluderet i prisen , og hvilke yderligere afgifter kan blive tilføjet som et gebyr-for-service program . Find ud af hvilke tjenester din forsikring dækker .

3 .
Find ud af , hvis programmet medicinsk er baseret på . Afhængighed behandling centre, der tilbyder on- site lægehjælp vil have en 24 timers ansatte læger og sygeplejersker . De vil overvåge patienten gennem tilbagetrækning processen , og de kan foretage de nødvendige tilpasninger til patientens behandling . Det er vigtigt at vælge et program , der har akkrediteringen af den blandede kommission om akkreditering af Healthcare Organizations ( JCAHO ) . Denne akkreditering giver sikkerhed for , at programmet opfylder de nationale retningslinjer for kvalitet lægehjælp .
4 .
Kig efter et program , der omfatter familier i behandlingsprocessen . Afhængighed er et problem , der påvirker hele familien . Spørg, hvis familieterapi indgår i programmet .
5 .

Spørg hvis centrum tilbyder den fortsatte pleje . Nyttiggørelse fra afhængighed er en langvarig proces . Det er derfor, det er vigtigt at vælge en afhængighed behandling center , der har en opfølgning program til at overvåge patientens helbredelse.

gode råd og advarsler


 • Døgnbehandling og boligområder behandling er ikke det samme . Indlæggelse programmer udbydes af licens sygehuse. Residential behandlingstilbud mindre standardiserede pleje .
 • Konsekvenserne af ikke søger behandling for en afhængighed kan blive langt større end de finansielle omkostninger forbundet med behandlingen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------