Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hydrering behandling for bronkial astma kur

   Ilt og brint molekyler i vand er kendt for ikke blot at opretholde livet , men nogle mener, at de også har stor helbredende egenskaber . Naturlig sundhed advokater, som Renhed 2000. com , fremme hydrering behandling som en mulig kur mod bronkial astma . Men en National Institutes of Health Study skaber tvivl om , hvorvidt vand og læskning have en effekt på mucociliary funktion , eller funktionen af celler i luftvejene

Brug Hydration


Ifølge Renhed 2000 , naturmedicin for mange lidelser har til formål at bruge noninvasive , nonchemical og nonsynthetic behandlinger til at forbedre liv og sundhed . Renhed 2000 rapporterer, at mange fortalere for disse naturmidler tage vand det mest elementære krav til behandling af sygdomme . Nogle af disse naturlige behandlinger indebærer brug af vand og andre stoffer , mens det i simple hydrering terapi vand alene gives på normeret beløber sig til patienterne. Bronkial astma er en type af sygdom, Renhed 2000 viser , kan blive hjulpet gennem brug af hydrering terapi .

Teori


Hydration terapi til behandling af bronkial astma værker baseret på det princip, at bronchiale astma er en tilstand , hvor luftvejene , der tager luft ind i lungerne er betændt. Denne betændelse er generelt et resultat af overdreven histaminer i kroppen . Dehydrering er en af de vigtigste forværrer faktorer for denne tilstand . Når der er mindre vand indhold i kroppen , er det lettere for histaminer at opbygge . Derfor Tilhængerne siger , at det modsatte er lige så sandt . Med andre ord er chancen for opbygningen af histaminer i kroppen stærkt reduceret , hvis personen er vel hydreret . Renhed 2000 rapporter om, at vand er et af de vigtigste næringsstoffer for lungerne , og at lungerne bruger vand til at holde sig fugtig . Denne fugt forhindrer væv foring fra at få tørre , hvilket ville producere slim . En undersøgelse kaldet " Behandlinger Akutte Bronkial astma " udført på dyr viste , at øget forbrug af vand i løbet af et par uger stærkt reduceret slim oprustning samt produktion af histaminer . Vand terapi er således grundlaget for at holde lungerne fugtige --- og dermed fri for inflammation .

Effektivitet


På trods af indledende positive resultater , en National Institute of Health Undersøgelsen viser hydrering er ikke en effektiv behandling til patienter med bronkial astma --- især dem , der har været på andre former for medicin . Når hydrering terapi blev indført i en batch af patienter i alderen 15 til 40 i løbet af en periode på seks måneder , var det ikke i væsentlig grad ændre tilstanden . Selv om hydrering terapi ikke helbrede astma bronkiale , der var mærkbar forbedring i andre vigtige parametre som respirationsfrekvens og puls , undersøgelsen fundet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------