Position: sygdoms > HIV/ADIS >

pædiatriske impulskontrol lidelse

   Pædiatriske impulskontrol kan komme i en række forms. These lidelser er kendetegnet ved yderst vanskeligt ved at modstå impulser til at gøre noget, der er skadeligt for sig selv eller andre . Lidelsen er diagnosticeret , når de skadelige adfærd forstyrre et barns normale funktionsniveau

Betydning


erkender pædiatriske impulskontrol er til gavn for børn , forældre og lærere . Tidlig indsats over for disse problemer forhindrer symptomer fra forværring og funktionsniveau fra faldende .

Identifikation


observationsliste børn , gennemførelsen af kliniske interviews , og indsamling rapporter fra forældre og lærere hjælpe med at opdage disse lidelser . Der er symptomer, der er specifikke for hver type af uorden .

adfærdsmønstre


Identifikation af symptomer på disse lidelser kræver indregning af vedvarende og gentagne adfærdsmønstre , som er distressful eller destruktive . Handler på impulser er drevet af en indsats for at lindre spændinger eller inducere tilfredsstillelse .

Typer

klassificere typen af uorden omfatter kigge på den specifikke adfærd hos børn . Nogle former for pædiatriske impuls og skeletlidelser omfatter Trikotillomani ( tilbagevendende trække ud af ens eget hår ) og intermitterende eksplosive sygdom ( aggressivitet , der resulterer i skade på andre eller ødelæggelse af ejendom ) .

Forebyggelse /Solution

behandle disse lidelser omfatter et besøg til en professionel terapeut og /eller psykiater . Vellykket indsats og løsning af symptomer skyldes en kombination af rådgivning og medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------