Position: sygdoms > HIV/ADIS >

ringorm behandling med jod

   Jod er en fælles antiseptisk klassisk bruges til at dræbe bakterier og svamp i medicinske situationer . Ringorm er ikke en orm --- det er en svamp og kan være meget smitsom mellem mennesker og endda kæledyr . Selv om receptpligtig medicin findes til behandling af ringorm , en god billig alternativ kur er at bruge en jod krat

Behandling Ringorm med jod


Køb Jod krat på en lokale supermarked . Køb " tamme " jod som povone jod også kendt som Povidine eller Betadine . Må ikke anvendes tinktur af jod , da det er for barsk . Start med at bruge anti-bakterielle sæbe og vand til at rense det inficerede område . Må ikke vaskes håndklæde bruges til at tørre vasket området i normal vask bin . I stedet vaske det i en varm vand og blegemiddel bad . Brug papirservietter til at tørre det inficerede område og smide dem væk i en særskilt plasticpose , hvis du kan .

Brug en vatpind og anvende jod til det inficerede område . Dække området med et band støtten, hvis planer om at gå ud i offentligheden til at undgå spredning af svampen . Svaber området tre gange om dagen , om morgenen efter badning , til frokost og før sengetid . Må ikke svaber området mere end tre gange om dagen , fordi dette kan føre til jod poising hvilket kan forårsage tørst , opkastning , manglende evne til at urinere og feber . Jod bør destabilisere cellerne i svampen , effektivt dræbe det i et par dage til et par uger afhængig af sværhedsgraden af svampeinfektion . For at undgå spredning af svampen , så sørg for at disponere over bandet hjælpemidler , der bruges til at dække svamp i en plasticpose adskilt fra det normale papirkurven beholderen .

Efter ringen ormen er gået bort huske at rengøre lagner, håndklæder og alt andet ringen ormen kan være kommet i kontakt med i løbet af svampeinfektion . Ringorm kan være meget smitsom , og en person kan let re-smittet, hvis hun kommer i kontakt med en eventuel rest sporer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------