Position: sygdoms > HIV/ADIS >

anbefalinger for depression screening i unge

   Den amerikanske Forebyggende Services Task Force ( USPSTF ) frigivet anbefalinger den 30. marts 2009 om depression screening hos børn og unge . Med nogle kvalifikationer , fandt task force nok fordele til at godkende screening af teenagere fra 12 til 18 år , men faldt kort anbefale, at børn i alderen fra 7 til 11 år gammel rutinemæssigt vurderes til klinisk depression .

Depression


Den task force rettet major depressive disorder ( MMD ) , ikke de mange mildere former i spektret af depressive lidelser . MMD risikofaktorer kan være en vanskelig opgave at vurdere , men kan omfatte depression af familiemedlemmer , især forældre , andre sygdomme , negative livserfaringer og stofmisbrug .
Klinisk depression kan karakteriseres ved vedvarende tristhed varer mere end to uger , manglende interesse i aktiviteter , social isolation , vrede og søvnproblemer . En øget risiko for selvmord i deprimeret ungdom gør den til den tredje hyppigste årsag til dødsfald blandt disse 15 til 24 år i USA , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse .

Screening


Screening lokaliteter indgår i ni forsøg var for det meste skole-baseret ( seks ) , med en i et samfund indstilling og to i den primære sundhedssektor klinikker . Den USPSTF var tilfreds med den samlede nøjagtighed af screeningstest , såsom patientens helbred Spørgeskema til unge og Beck Depression Inventory .
Men de få undersøgelser til rådighed for gennemgang på yngre børn viste dårligere resultater af disse værktøjer . Det USPSTF fandt, at der var tilstrækkelige beviser til at anbefale hverken for eller imod depression screening hos børn aldre fra 7 til 11 , peger på mangler i forskningsundersøgelser af denne gruppe .

Behandling


Risikoen for selektive serotonin uptake-hæmmere ( SSRI ) medicin til børn og unge kan omfatte en to procents stigning i selvmord og en 7 procent stigning i udviklingen af bipolar lidelse . Taskforcen blev derfor nødt til at kvalificere deres anbefalinger for depression screening i teenageårene . Fordelene opvejer risiciene , konkluderes det , kun når der er passende systemer til at sikre " nøjagtig diagnose , psykoterapi ( kognitiv adfærdsterapi eller interpersonelle ) , og opfølgning " pleje .
i sin rapport , omfattede USPSTF anbefalingerne fra Selskab for Ungdomspsykiatrisk Medicin , som støtter brugen af SSRI , når klinisk påkrævet " med tæt overvågning af emergent suicidalitet , fjendtlighed , agitation , mani eller unormale ændringer i adfærd . " Den taskforce rapporten også American Medical Association 's holdning , at teenagere , der kan være i fare på grund af familiemæssige problemer eller andre faktorer bør screenes for klinisk depression .
USPSTF opfordrede til flere undersøgelser vurdering samarbejde pleje og sagsbehandling for deprimeret ungdom og til forskning , der sammenligner effektiviteten af farmakologiske og ikke-farmakologisk behandling . Task-forcen også peget på behovet for undersøgelser for at finde årsagerne til depression hos børn og unge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------