Position: sygdoms > HIV/ADIS >

førte behandling for gigt

   Light-emitting diode ( LED ) lys terapi anvendes til behandling af muskelsmerter og stivhed i leddene , symptomer typisk forbundet med gigt , gennem holistiske , nonmedicinal , noninvasive betyder

Opdagelsen af LED


NASA forskning har inspireret brug af LED-lys , som trænger dybt ind muskelvæv , til behandling af kroniske smerter og stivhed og forbedre cirkulation . LED terapi bruges på rumstation og den amerikanske ubåd flåden til smertelindring og sårheling .

FDA godkendelse


Ifølge gethealthnewstoday. com , har Food and Drug Administration ( FDA ) godkendt LED lys til behandling af mindre smerter og stivhed og specifikt til brug for gigt ramte , hvilket er , hvad systemet var skabt til .

Sådan fungerer det


LED system sender lysbølger med en hastighed på 880 nm i det dybe muskelvæv , stimulere DNA produktioner og normale cellevækst og funktion , som kan ændres af virkningerne af arthritis .

System Specifikationer

I øjeblikket LED Technologies infrarøde system , er den eneste FDA-godkendte system består af to 9- tommers ved 14- tommers paneler , der indeholder en infrarød 154 og 20 røde lysdioder . Tilbehøret omfatter et stativ til at placere paneler til brug i ansigtet og en strop til at placere dem på kroppen .

Udgifter Therapy

LED Technologies lister sit LED terapi system på mellem $ 350 og $ 450 pr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------