Position: sygdoms > HIV/ADIS >

guide til høreapparater

   Alle høreapparater på markedet fungere på samme måde : de forstærker lyden for at kompensere for høretab på grund af alder , sygdom eller skade . Når du vælger et høreapparat , kan du overveje dine behov , livsstil , graden af din tilstand , og hvilke funktioner vil gavne dig mest

Forskellige typer af høreapparater


stil og størrelse er måder at differentiere høreapparater . Høreapparater kan spænde fra store enheder , der er monteret bag øret til mindre , der er næsten usynlige . Du vil være i stand til at fortælle et høreapparat stil gennem de tre initialer , der angiver , hvordan det er slidt .

BTE eller " bag øret " høreapparater krog bag øret og er forbundet til en støbt enhed , der hviler inde i øregangen . Dette er den bedste form for høreapparat for dem med svære høretab . Den BTE er den største type af høreapparat . Det kræver store batterier , som er billigere og lettere at ændre end de batterier , at magt mindre enheder .

OTE eller " på øret " høreapparat er en nyere version af BTE . Ekstremt lille i størrelse , er det placeret på toppen af det ydre øre . Enheden er tilsluttet lige bag øret i en lille plastik encasement og en klar slange så strækker sig over toppen af øret til at hvile i øregangen .

ITE eller " i øret " høreapparater er custom- monteret på konturerne af dit øre , hvilket betyder, at de sidder lige ind i den ydre del af øret . Med andre ord er de ikke indsat i din øregang , men forbliver i den indvendige del af øret , som du kan se . En ITE er mindre end en BTE høreapparat , da det skal passe i dit øre . Den mindre størrelse betyder, at modtageren og mikrofon i en ITE ligger tæt på hinanden , hvilket kan give sig til feedback . Mens ITES er mindre end BTE , en stor fordel , at de hvile inde i øret kan give montering vanskeligheder . Da de er inde i dit øre , kan ørevoks oprustning og fugt blive et problem . Du skal sørge for at rengøre en ITE regelmæssigt .

ITC eller " i kanalen " er en meget lille form for høreapparat . Den er lavet til at passe inde i dit øre , så det er næsten usynlig . HearingLoss. org anbefaler ITC for voksne , der lider af mild til moderat høretab , da de er den mindste enhed og tilbyde mindre forstærkning som følge heraf. Den omstændighed, at de ikke kan ses betragtes som en fordel af mange .

CIC eller " helt i kanalen " enheder er den mindste form for ordning. Disse brugerdefinerede enheder er monteret på din øregang , så de næsten er skjult inde i øret. En CIC giver dig mulighed for at bruge headset og hovedtelefoner komfortabelt .

Funktioner og lydbehandling


Den analoge høreapparater , som er fælles indtil midten af 1990'erne var relativt simple , som består af en forstærker , en mikrofon , en højttaler og en volumenkontrol mekanisme . De havde en tendens til at øge alle lyde med samme mængde , hvilket gør det vanskeligt at kontrollere volumen og høre tydeligt i støjende omgivelser .

Pr. 202C digitale høreapparater er mere udbredt end analoge høreapparater . Disse enheder indeholder computerchips at digitalisere og analysere lyde . Når høreapparatet opfanger tale , for eksempel , er konsonanter og vokaler styrket i de rigtige proportioner , hvilket gør samtaler klart og behageligt .

Hvordan at vælge den rigtige høreapparat


The Mayo Clinic rapporter om, at omkostningerne for et høreapparat kan variere fra flere hundrede til flere tusinde dollars Du og din læge bør afgøre sammen, hvilket høreapparat der er bedst for din situation og afgøre, om du har brug for en dyrere model, eller hvis du vil gøre godt med en mere omkostningseffektiv løsning . Før du køber et høreapparat , skal du først få din hørelse testet . Tal med din læge om dine muligheder og din hørelse behov .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------