Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hjertemedicin hjertebanken

   Hjertebanken er , når dit hjerte slår uregelmæssigt eller hurtigt . Det kan føles som dit hjerte springer slår eller at der er en flagrende i brystet . Hjertebanken kan være skræmmende , men de har ikke nødvendigvis betyder, at der er en underliggende sundhedsproblem . Der er flere lægemidler , der kan tilbydes som en behandling af hjertebanken

klasse I Narkotika


Klasse I narkotika til hjertebanken kaldes også natrium -kanal blokkere . Medicinen har været anvendt til behandling af arytmier , som er en lidelse der involverer en uregelmæssig hjerterytme , ved at blokere for transport af natrium til at bremse ledningsforstyrrelser i hjertet . Desværre kan klasse 1 lægemidler reducere funktionen af venstre hjertekammer og yderligere forværre arytmier . Eksempler på klasse 1 lægemidler inkluderer quinidin , procainamid , disopyramid og flecainid .

Klasse II Narkotika


klasse II stoffer , som f. eks altenol og metoprolol , er beta-blokkere , som langsom puls ved at tvinge hjertet til at trække og faldende dens følsomhed over for adrenalin . Nogle af de bivirkninger omfatter træthed og maveproblemer . Beta -blokkere bruges også for højt blodtryk , brystsmerter og selv efter et hjerteanfald .

Klasse III Narkotika


Klasse III medicin blok kaliumniveauet og arbejde ved at gøre inddrivelse tid af hjertet celler længere efter de impulser sendes . Det kan forhindre elektriske stier fra arytmi eller ændre det , så det kan være aftaget. Nogle klasse III medicin omfatter amiodaron , sotalol og ibutilide .

klasse IV Narkotika

klasse IV medicin , såsom diltazem og verapamil , blokere calcium ved at nedsætte hjertefrekvensen , blokerer transporten af calcium og ændre ledningsforstyrrelser satser hjertet . Disse medikamenter også spile blodkar .

Pacemakere

Hvis medicin ikke reducerer hjertebanken , kan en pacemaker indopereret under huden på kravebenet . Pacemakere funktion ved at udsende de elektriske impulser er nødvendige for at opretholde en regelmæssig puls eller få det til at slå , hvis der ikke er nogen impuls genereret af hjertet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------