Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hovedtraume opsving

   Hovedtraume kan forekomme fra en række forskellige årsager-bilulykker , slip-og-skader og kommer til skade på jobbet , blandt andre . Nogle bivirkninger kan omfatte hovedpine , svimmelhed , sløret syn , problemer med hukommelse og træthed . Der er flere måder at komme sig efter en traumatisk skade i hovedet

Du skal bruge: .
Kompression shorts
Cinch rem .
Lyske wrap .

Ice


Hvis kvæstelser i hovedet er lille , kan det blive passet i hjemmet med en ispose . Placer en pose is , kolde omslag eller en pose frosne grønsager i løbet af de sårede området i en halv time . Gør dette mindst tre gange om dagen for at reducere størrelsen af bump og for at mindske hævelse og inflammation .

smertestillende


Hovedpine og smerter næsten altid ledsager en skade i hovedet . Tag smertestillende såsom aspirin eller ibuprofen efter behov . Tag ikke mere end de anbefalede dosis på etiketten .

alvorlige skader i hovedet


De, der har lidt svært hovedtraume skal mere dybtgående behandling end is og smertestillende midler alene . En læge kan ordinere anti-beslaglæggelse medicin eller antidepressiva .

Tale Sprog Rehabilitering

En patient kan have brug for hjælp med at snakke med , og som vedrører mennesker efter en skade i hovedet . Hun kan også behov for bistand huske , hvem hendes kære er , hvordan man kan læse eller hvordan man kan gå om at varetage basale dag- til-dag opgaver . Recovery kan omfatte arbejde med en tale eller sprog terapeut .

Surgery

For nogle patienter kan kirurgi være den eneste måde at hele ordentligt . Kirurgi kan reducere trykket i hjernen , hvis det bliver for høj . Også , hvis det hovedtraume indeholder en gennemtrængende sår , og der er blødning inde i hjernen , skal operation udføres for at stålsatte blødningen .

Forebyggelse /Solution

Mens hovedtraume kvæstelser køre farveskala fra mindre til svær , er der et par ting, der kan gøres for at forebygge dem og beskytte dig under genopretning . Hjelme bør bæres under cykling , skating eller ridning en motorcykel . Hold altid at skinnerne tilgængelige går op og ned ad trapper eller rulletrapper . Fall-bevis dit hjem ved at installere skinner i nærheden af områder , hvor du er modtagelige for faldende , såsom trapper og badekar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------