Position: sygdoms > HIV/ADIS >

cerebral parese & vægttab

   Cerebral parese er et begreb, der anvendes til at beskrive en lang række lidelser , der alle påvirker mennesker i en tidlig alder . Det påvirker den neuromuskulære system , hvilket resulterer i træthed , stivhed , svaghed og tab af mobilitet . Det kan også forårsage vægttab på grund af en manglende evne til korrekt tygge og synke maden . Alternativt kan det gøre vægttab svært ved at få inaktivitet og besvær udøve

Effekter


Personer med cerebral parese har ofte spørgsmål om vægttab eller gevinst . Nogen med cerebral parese kan ikke være i stand til tygge eller synke en passende mængde mad og derfor taber i vægt . På modsatte side , kan en person med cerebral parese mister evnen til at forblive aktive og dermed får vægt .
Hvis du er diagnosticeret med cerebral parese , vedligeholdelse ordentlig kost og aktivitet er af afgørende betydning . Især vide , hvilke fødevarer at spise er vigtigt .

Kost


Hvis du forsøger at bekæmpe vægttab forårsaget af cerebral parese , der er flere fødevarer , der bør indgå i din kost . Brug majs eller raps olie ved tilberedning brød , ris , grøntsager eller pasta . Overvej at tilføje pulveriseret skimme mælk til regelmæssig mælk, før drikker det . Indarbejde æg , ost , jordnøddesmør , rosiner , creme , hvedekim , budding eller is i din regelmæssige måltider . Disse fødevarer er høj i kalorier og kan hjælpe med at bekæmpe den naturlige tab af kropsfedt og muskler at resultaterne fra cerebral parese .
Kalorier kan også drikkes til fjerne behovet for at tygge . Tyk milkshakes infunderes med protein , vitaminer , mineraler og kulhydrater er tilrådeligt . Tilføj honning , fløde , jordnøddesmør eller bananer, milkshakes at indgyde dem med de nødvendige næringsstoffer . Kosttilskud , såsom Sikre og Pediasure , findes på købmænd og kan drikkes til at give en kost løft .
Hvis du forsøger at tabe sig på grund af inaktivitet , indarbejde fødevarer med et højt fiberindhold , såsom tørret frugt , til din kost . Favor nonfat eller produkter med lavt fedtindhold . Forsøg på at holde sig så aktive som muligt ved at engagere sig i skånsomme øvelser , der giver en ordentlig vifte af bevægelse . Yoga og Tai Chi er fremragende valg . Hvis din cerebral parese forværres , træthed , spasticitet , svaghed og tab af mobilitet kan gøre udøvelsen af vanskeligere . På hans pointe , kan det være en fordel at konsultere en fysioterapeut eller helbred rådgiver at opdage, hvad der bistås træningsprogrammer er til rådighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------