Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad er det ønskede område for A1c niveauer ?

   Holde hæmoglobin A1c efter de retningslinjer fastsat af American Diabetes Association kan hjælpe forsinke eller forhindre mange komplikationer af diabetes . En A1c er vejledende gennemsnitligt blodsukker i løbet af de sidste 120 dage

ønskede område i Nondiabetics


Den hæmoglobin A1c testresultater for en nondiabetic er mellem 4 og 6 procent , ifølge American Diabetes Association .

Ønsket Range i Diabetikere


Diabetikere bør sigte mod at holde deres A1c så tæt på niveauet for en nondiabetic som muligt . Resultater af 7 procent eller derover er forbundet med en stigning i diabetiske komplikationer .

Testhyppighed


diabetes bør have deres A1c testes hver tredje måned. Efter samråd med deres læge , kan de vælge at få A1c testet mindre hyppigt , hvis niveau er konsekvent i det ønskede område , men ikke sjældnere end to gange om året .

faktorer der kan påvirke A1c Niveauer

Anæmi , nyresygdom eller leversygdom kan påvirke A1c resultater , som kan visse vitamintilskud . Patientens læge bør være opmærksomme på alle nuværende sundhedsmæssige betingelser og alle kosttilskud bliver taget.

Anslået gennemsnitlig Glucose

En regnemaskine på diabetes. org giver brugerne mulighed for at omsætte deres A1c til en anslået gennemsnitlig glukose . For eksempel er en A1c på 7 svarer til en anslået gennemsnitlig blodsukker af 154 .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------