Position: sygdoms > HIV/ADIS >

langtidspleje for slagtilfælde ofre

   Den tredje hyppigste årsag til dødsfald i USA er slagtilfælde . Slagtilfælde er den hyppigste årsag til invaliditet hos voksne . På grund af den hjerneskade , der følger en streg , kan anden form for langvarig pleje være nødvendig. Med passende pleje og terapi foranstaltninger , opnå slagtilfælde ofre i det mindste delvis tilbagevenden af de evner , de mister retten efter et slagtilfælde opstår . Det opsving kan tage op til to år

Stroke


Et slagtilfælde er et angreb på hjernen . . Dens tekniske navn er en hjerneblødning , eller CVA for korte . Det sker , når der er en afbrydelse i blodgennemstrømningen til en del af hjernen , som opstår, fordi en blodprop former eller fordi blødning i hjernen opstår . Hvis der ikke er noget blod komme til et område af hjernen , cellerne i denne del af hjernen dør , der fører til hjerneskade .
Funktioner kontrolleret af hjerneceller , der dør på grund af slagtilfælde er tabt . Evner som kan gå tabt omfatte bevægelser, tale , følelsesmæssig kontrol og hukommelse . Hver person, der har et slagtilfælde påvirkes forskelligt . Mange faktorer har indflydelse på problemer, der opstår efter et slagtilfælde . Normalt er der et afkast af nogle eller alle af evner , der går tabt , og intens terapi er den bedste løsning efter et slagtilfælde . Hvis slaget er alvorlig , kan skadelidte ikke være i stand til at bo hjemme , fordi det ikke er sikkert , eller fordi hans familie ikke kan give den behandling, han har brug for.

Long-Term Care


Langvarig pleje kombinerer medicinsk , sygepleje , frihedsstraf , sociale og kollektive tjenesteydelser , som hjælper mennesker, der har handicap , og kan ikke længere klare sig selv . Tjenester kan gives i personens hjem , i lokalsamfundet , i plejeboliger eller på plejehjem , afhængigt af pleje, hun behov og familiens støtte , hun har .

indstillinger


På grund af den intense fysiske , erhvervsmæssige , tale og rekreative behandling folk har brug for efter at have et slagtilfælde , kan en langvarig pleje facilitet være den bedste og nemmeste løsning . En dygtig sygepleje anlægget har licenseret terapeuter vedrørende personale , som yder den omsorg nødvendigt at foretage en fuld eller delvis tilbagebetaling . Plejepersonalet overvåge slagtilfælde ofre for tegn på sundhedsproblemer og give dem passende medicin . Støtte fra familien er tilgængelig fra socialrådgivere på personalet .
Selv plejeboliger ikke har terapeuter til personale , besøge terapeuter kan give behandling til slagtilfælde ofre opholder sig der . Personalet på plejeboliger overvåge sundhedsspørgsmål på et begrænset grundlag og føre tilsyn med indtagelse af medicin . Beboerne på disse anlæg skal have en forholdsvis høj grad af evne .
Det er muligt for slagtilfælde ofre for at bo hjemme med tilstrækkelig støtte fra familien og brugen af besøgende sygepleje og terapi tjenester .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------