Position: sygdoms > HIV/ADIS >

tegn på vestibulær sygdom

   Det vestibulære system, i det indre øre , styrer balance . Vestibulær sygdom er resultatet af virus , indre øre skader eller forringelse , og andre årsager . Det kan være et produkt af mange forskellige forhold som vestibulær neuritis og Menières sygdom

vestibulære system


Det vestibulære system består af Otolith organer ( den saccule og utricle ) og Buegangene placeret i labyrinten system i det indre øre . Disse organer registrerer bevægelse og koordinere kropsholdning og balance , sammen med andre sanser .

Vertigo


Det mest bekymrende og invaliderende tegn på vestibulær sygdom er svimmelhed . Vertigo er en illusion af en spinning-type bevægelse . Gentagne vertigo angreb er en god indikator for en vestibulære lidelse .

Ubalance og Svimmelhed


Ubalance eller svimmelhed svarer til vertigo undtagen opfattede bevægelsen er mere mild . Vertigo er normalt episodisk , mens svimmelhed kan være konstant .

Kvalme og opkastning

Vertigo og svimmelhed ofte fremkalde kvalme og opkastning ligner køresyge . Den eneste undtagelse er , at kvalme skyldes vestibulær sygdom, som ikke er forårsaget af den faktiske bevægelse ( som i køresyge ), men af opfattelsen af falske bevægelse .

Tinnitus og hørelse

Tinnitus er ringmærkning af ørerne og er ofte et tidligt tegn på skader på det vestibulære system . Ændringer i at høre ledsaget af tinnitus , er også symptomer på vestibulær dysfunktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------