Position: sygdoms > HIV/ADIS >

OneTouch ultramini kodning instruktioner

   OneTouch UltraMini er en lille udgave af OneTouch Ultra blodsukkerapparat . Begge er designet til at give mennesker med diabetes til at teste deres blodsukker når som helst . Mini version foranstaltninger 4 1 /4 inches med 1 1 /4 inches ved 3 /4 tommer og bruger OneTouch Ultra teststrimler . Før du bruger apparatet , skal du kode den med nummeret på teststrimlen beholderen

Ny Container


Hver gang du begynder på en ny beholder med teststrimler , skal du kode dit apparat for at sikre, at du får præcis blod-sukker resultater . Tjek beholder til koden , et stort antal til venstre for den hvide plads på etiketten. Derefter skal du indsætte en OneTouch Ultra teststrimmel at tænde måleren , med den ende, som indsamler blod udad . Du vil se start-up skærm , og derefter koden displayet vises i tre sekunder.

Coding Display


Hvis det er første gang , du har brugt apparatet , og ikke har indtastet en kode før, Displayet vil vise en C med en blinkende "--. " Ellers viser den seneste kode, du indtastede. Hvis antallet ikke stemmer overens med nummer på din beholder , skal du bruge op /ned pilene for at ændre det .

Ændring af kode


Tryk på op eller ned pilene til at matche koden på måleren til koden på teststrimmel dunk . Antallet blinker i tre sekunder og derefter tænde solid . Dernæst vil bloddråbe symbol vises , og du kan gå videre med din blodprøve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------