Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man bruger terapeutisk ultralyd

  Terapeutisk ultralyd bruges til at helbrede blødt væv skader i led og sener . Sportsskader og gigt behandles med ultralyd for at lindre inflammation og fremme blodgennemstrømningen . Deres læge eller fysioterapeut administrerer ultralyd terapibehandlinger
1 .
Se din læge , hvis du oplever smerter og betændelse i led og bløddele . Din læge undersøger de smertefulde områder og afgør, om terapeutisk ultralyd er det rigtige for dig .
2 .
Lig på et bord som din læge anvender en hypoallergen gel til de smertefulde områder . Din læge glider en stav fra ultralyd maskine over gelen . Højfrekvente lydbølger produceret af maskinen ind i kroppen gennem wand .

3 .
Fortsæt med at ligge på bordet i 3 til 5 minutter som lydbølger generere en termisk eller varm effekt på tilskadekomne væv . Øget temperatur i såret væv reducerer smerter og stivhed ved at afslappe musklerne .
4 .
Få behandlinger to til tre gange om ugen . Behandlinger varierer afhængigt af alvorligheden af vævsskader .

gode råd og advarsler • Spørg din læge om ultralyd terapi anvendes i forbindelse med at nedbryde nyresten og blodpropper . Ultralyd kan også hjælpe med at reparere arvæv fra en tidligere skade . Lære korrekt udspændingsteknikker at forbedre vifte af bevægelse og fleksibilitet i bløddelslæsioner .
 • Ultralyd behandling bør ikke anvendes på patienter med kræft , alvorlige infektioner eller knoglebrud . Ultralyd behandling bør ikke gives tæt på kønsorganer eller øjnene .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------