Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan administrere løbebånd test

  Et løbebånd test eller stress test er bestilt af en læge , hvis en patient har symptomer eller risikofaktorer for koronar sygdom . Prøver, også evaluere blodtryk og uregelmæssig hjerterytme induceret af motion . Korrekt administration af et løbebånd test er afgørende for at få en præcis aflæsning

Du skal bruge: .
EKG fører
. Løbebånd .
Læge ordrer .

administrerer en Løbebånd Test1 .
Bring patienten i udøvelsen området . Tag patientens puls og blodtryk , når han er i hvile og derefter få ham komme på løbebånd .
2 .
Træk dækslet af den klistrede elektroder . En EKG proevningsregistre resultater på papiret under proceduren , og hver leder er fastgjort til huden over forskellige dele af hjertet . På trods af navnet 12 bly EKG , er der kun 10 forbindelser . Begynd med Leads AVF 2 og 3 , som skal knyttes til området nær den nederste del af hjertet . Leads V1 og V2 skal placeres på brystet over delingen af hjertet . V3-V6 ledningerne er placeret på forreste område af hjertet , og kabler 1 og AVL er placeret øverst og yderste venstre område af hjertet . Formålet med AVR bly er at undersøge hjertets funktion hulrum . Hver af de fører vil se på , hvor godt hjertet funktioner, og hvis elektriske impulser der sendes til at skabe et billede af eventuelle problemer, der bør behandles .
3 .

Check at se, hvilken kombination af tre lægen ønsker overvåges under løbebånd testen . Sørg for , at tre af leads til EKG viser oplysninger på løbebånd skærmen .
4 .
Vælg den langsomme eller warm-up option på løbebånd . Indstil indstillinger , så løbebåndet hastighed og hældning vil ændre hvert tredje minut . Løbebåndet på din facilitet skal forprogrammeret , så vælg den Bruce metode . Der er tre faser i løbebånd test , som vil alt ni minutter, tre minutter for hver etape .
5 .
Tag patientens blodtryk på det andet minut på hver etape . Hvis blodtrykket er for højt eller for lavt , fortsætte med at generobre patientens blodtryk .

6 .
Stop testen , efter at patienten har været på løbebånd for ni minutter . Har ham sidde ned og generobre blodtryk og puls .

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom på patienten for at overvåge hans udseende og eventuelle symptomer , der måtte opstå under stresstesten .
 • Stop løbebåndet testen så tidligt som nødvendigt, hvis patienten viser nogen advarselstegn , såsom ubehag i brystet eller smerter , vejrtrækningsbesvær , svimmelhed eller ændringer i gangart .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------