Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man stopper en statin hoste

  Statin narkotika anvendes til at sænke kolesterol -niveauet i kroppen . Statiner kan give bivirkninger som muskelsmerter , fordøjelsesproblemer ked og hoste . Der er flere måder at reducere hoste anlagt den ved statin narkotika

Du skal bruge: .
luftfugter
Honning.
Te.
Hoste sugetabletter .

Væsker .


1 .
Tal med din læge om din statin hoste . Han kan foreslå at ændre din statin dosis eller forsøger en anden statin at se, om det mindsker din hoste .
to .

Brug en befugteren i huset eller på arbejde . Statin hoster normalt tør hoste . En luftfugter sætter fugt i luften , så smøring til næse og hals og sænke risikoen for hoste .
3 .
Bland en teskefuld honning med en urtete . Honning smører halsen, og urtete undertrykker hoste . Drik 2-3 kopper om dagen .
4 .
sutte på hoste sugetabletter . Hoste sugetabletter sooth og smøre halsen og helbrede halsen forværres af hosteanfald .

5 .
Drik rigeligt med væske i løbet af dagen . Fugt nedsætter kildrende fornemmelse i halsen , som får dig til at hoste . Drik varm væske , f. eks bouillon , kakao eller te , at berolige en halsen øm fra hoste .

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge om at tage hostemedicin . Hoste medicin kan interagere med din statin narkotika , der påvirker deres evne til at sænke kolesteroltallet . Spørg din læge , hvad slags hostemedicin er sikkert at tage , eller om han har andre løsninger til dit statin hoste .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------