Position: sygdoms > HIV/ADIS >

aminosyre som en behandling for plantar vorter

   Der er mange muligheder for at behandle plantar Vorter afhængigt af om du ønsker at besøge lægen , eller forsøge at fjerne derhjemme . Den største ting at huske på er , at den behandling mulighed skal være grundig . Hvis en pause i huden sker og nogle af de virus forbliver , vil vorter spredt . Aminosyrer kan spille en vigtig rolle i ethvert hjem behandling af plantar vorter

Du skal bruge: .
Tandtråd
Negleklipper .
Vat .
Brintoverilte.
Ricinusolie .
Bagepulver .
Køkkenrulle .
Æble cider eddike .

Plantar Vorter


Plantar vorter er vækster , typisk godartede , som er fundet på huden af fødderne . De er forårsaget af HPV ( human papilloma virus ) , som er ganske smitsom og overføres via små afbrydelser i huden . Disse kan bløde eller oser hvis skrabet . Dette er en langsom handler virus , så du kan have det i temmelig lang tid , før vorterne vises .

Amino Acid


En aminosyre er en af byggestenene i protein . Der er flere forskellige typer af aminosyrer , hvoraf 10 ikke produceres af kroppen .

Behandling


Salicylsyre findes i mange over skranken vorte fjernelse behandlinger . Dette er biosyntetiseret fra phenylalanin ( en aminosyre ) .

Ansøgning

Salicylsyre er appliceres på vorte . Det vil nedbryde celler og give virus ind i blodbanen . Når virus er i blodbanen , vil kroppens immunsystem udvikler antistoffer .

Effektivitet

Som med enhver behandling , det afhænger af den enkelte . Hvis personen er i stand til at udvikle antistoffer , så vorten vil gå væk. Hvis ikke , så kan andre behandlingsmetode skal findes .

Forebyggelse

Lysin er en anden aminosyre . Indtages oralt , kan denne aminosyre hjælper immunforsvaret forhindre vorter . En meget dyrere form er til rådighed til at anvende lokalt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------