Position: sygdoms > HIV/ADIS >

behandling for smerter i benene fra en diskusprolaps disk

   En diskusprolaps disk får gelé-lignende kerne indeni disken at trænge igennem den ydre beklædning, der lægger pres på spinal nerver . Dette pres kan forårsage iskias smerter , som ofte skyder ned ad ryggen og forårsager smerter i benene . Behandle smerter i benene primært indebærer at behandle diskusprolaps disken symptomerne

Betydning


Det er vigtigt at hvile din ryg når du har iskias symptomer med en diskusprolaps disk for at forhindre yderligere forværring af din skade . Iført en back bandage vil forhindre visse bevægelser , der kan øge både ryg og ben smerter.

typer af behandlinger


Under anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen , naproxen eller acetylsalicylsyre vil hjælpe med at kontrollere inflammation i ryggen og reducere iskias og smerter i benene . En læge kan ordinere orale steroider , et kortison skud eller muskelrelaksantia for mere alvorlige smerter .

Andre typer af behandlinger


Icing den nederste del af ryggen , vil bidrage til at mindske iskias smerter , som vil minimere smerter i benene . Is bør anvendes i de første tre dage. Når betændelsen er aftaget , kan varme fremme blodgennemstrømning, der transporterer ilt og næringsstoffer til tilbage for helbredelse .

effekter af motion

Når den oprindelige betændelse har lagt sig , udspænding og styrke opbygning af øvelser vil hjælpe med at lindre iskias smerte . Strækker kan hjælpe slappe stramme muskler og styrke opbygning af øvelser vil bidrage til at stabilisere lænden og tage presset væk fra diskusprolaps disken .

Tidsramme

Der er ingen fast tidsramme for lindre smerter i benene fra en diskusprolaps disk . Smerten vil aftage med tiden med en kombination af behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------