Position: sygdoms > HIV/ADIS >

gift eg myter

   Poison eg , eller toxicodendron diversilobum , er en grøn plante , der er kendt for at forårsage en kløende , irriterende allergisk reaktion på huden . Udslættet skyldes gift eg kan brede sig ud af kontrol hurtigt , hvis de ikke behandles ordentligt , så det er vigtigt at adskille forgifte eg myte fra gift eg kendsgerning . Dette vil sikre, at du håndtere enhver møde med dette giftige plante korrekt

Identifikation


Giften eg Anlægget har tre grønne blade pr stilk , med blade der ligner dem, der findes på et egetræ . Planten vokser i takt med både en lav og høj busk og blomster i løbet af efteråret måneder fra august til november . Løbet af efteråret . bladene af giften eg busk ændre farver , vender fra grøn til gul til rød

funktioner


Giften egetræ Anlægget producerer olie kaldet urushiol . Urushiol olie er ansvarlig for udslæt , at resultaterne fra gift eg , efeu og sumac . Mange mennesker tror, at kun bladene af giften eg busk indeholde urushiol olie . Men alle dele af planten , herunder blade , stængler, bær , blomster og rødder indeholde udslæt-producerende substans.

Følsomhed


En fælles myte omkring giften eg anlægget er , at en person allergiske over for anlægget vil altid være allergisk over for det . Dette er ikke sandt . En persons følsomhed over for gift eg kan ændre sig over tid , og immunitet til urushiol olie kan udvikle sig.

Effects

Kontakt med urushiol olien vil forårsage disse følsomme over for planten til at få en reaktion . Iført beskyttende tøj kan ikke forhindre et udbrud af udslæt , hvis du rører tøj, som er blevet forurenet med olie .

Forurening

Giften eg udslæt er kun forårsaget af kontakt med den faktiske urushiol olie af planten . Vabler forårsaget af udslæt, undlad at indeholde olie , så kradser på gift eg vabler vil ikke medføre udslæt at sprede sig. Derudover kan forgifte eg ikke overføres fra et individ til et andet , når urushiol SAP er vasket ud af kroppen.

Advarsler

Urushiol olie kan forblive aktive på alle overflader , den har været i kontakt med , herunder tøj og planter , i op til fem år. Selv kontakt med døde eller sovende gift eg planter kan resultere i en allergisk udbrud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------