Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad vitaminer kan medvirke til at sænke forhøjet blodtryk ?

   En godt alternativ til receptpligtig medicin , vitaminer er en sund og overkommelig måde at sænke forhøjet blodtryk . Kontakt din læge først at bestemme den bedste vitamin valg for din tilstand

Vitamin E


E-vitamin nedsætter risikoen for forhøjet blodtryk og hjertesygdomme ved at beskytte arterierne fra kolesterol effekter .

vitamin A


I lighed med Vitamin E, Vitamin A arbejder hovedsageligt i fedtvæv i kroppen . Det forhindrer opbygningen af dårlige kolesterol i arterierne .

Vitamin C


C-vitamin tilbyder en række ydelser , sammen med at sænke forhøjet blodtryk . C-vitamin holder frie radikaler i at skade væggene i arterierne . Det hjælper også helbrede nogen nuværende skader på arterierne og øger det gode kolesterol -niveauet.

Niacin

Niacin er en del af vitamin B kompleks . Der er otte B- vitaminer , der udgør B -kompleks . Af disse otte , B3 , også kendt som Niacin , kan forbedre blodcirkulationen og reducere forhøjet blodtryk .

Folinsyre

Folinsyre er også en del af vitamin B-kompleks . Det er blevet sagt at sænke forhøjet blodtryk , ved at støtte blodkarrene i afslappende og ved at forbedre kroppens blodgennemstrømning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------