Position: sygdoms > HIV/ADIS >

knogle hård hud fjernes

   Når vi hører callus , vi normalt tænker på den tykke hud dannet af slid og ælde på hænder og fødder . Og mens mange går til kosmetologer at have hud hård hud fjernes , en knogle callus er noget , du vil , så længe det er nødvendigt. Og det bedste er, at når du behøver det ikke mere, vil det gå væk på sin egen

Hvad er en knogle callus ?


En knogle callus opstår , når en brækket knogle begynder at helbrede . Det starter som en blodprop på frakturstedet og er den første strukturelle støtte til at fremme heling-i en vis forstand ligner en sårskorpe . Efter en lille , mens blodprop affattes fibrøst væv og brusk-hvilket er endnu bedre i stand til at støtte brud . Dette er kendt som en blød callus . Flere uger efter bruddet , de bløde callus hærder som væv og brusk bliver knogle

knogleremodelleringen


Den knogle callus-. kombineret med immobilisering af den brækkede knogle ofte udført med en støbt-giver brud på mulighed for at helbrede . Ny knogle blanketterne til frakturstedet og derefter bliver kompakt til at passe det område , der har behov for påfyldning . Knoglen begynder at vende tilbage til sin oprindelige form . For en voksen , typisk den proces tager seks til otte uger . Det kan tage mindre tid for et barn og længere for de ældre .

sidst , vævet i knoglerne callus gradvist resorberet og erstattet af lamelagtig knogle .

Korrekt Forholdsregler


Knoglebrud kræver normalt en støbt og ofte noget for at hjælpe fortrænge vægt eller stress normalt bæres af knoglen . Dette kan betyde stropper for arm ben og krykker eller kørestole til ben knogler. Men når en læge rydder du begynder at bruge benet , regelmæssig brug og vægt eller stress faktisk vil hjælpe knoglen fuldføre remodellering fase .

Vigtigst er det, når det drejer sig en fraktur eller bryde , se en kvalificerede læge og følge hans eller hendes anvisninger for korrekt håndtering med din specifikke situation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------