Position: sygdoms > HIV/ADIS >

naturlige hjælp til autisme

   Autisme er en udviklingsmæssig udfordring , der opstår hos børn ved deres tredje fødselsdag . Ifølge Mayo Clinic , så mange som seks ud af hver 1. 000 børn i Amerika erfaring autisme , som begrænser kommunikationsevner . Symptomer på autisme omfatter manglende interesse i at lege med andre børn , modstandsdygtighed over for fysisk hengivenhed , svært ved at starte en samtale og dårlig øjenkontakt . Dog kan tidlig indgriben og adfærdsmæssige behandlinger give nogle lover , ifølge Mayo Clinic

Du skal bruge: .
tandtråd.
Negleklipper .
Vat .
Brintoverilte.
Ricinusolie .
Bagepulver .
Køkkenrulle .
Æble cider eddike .

Auditory Integration Behandlinger


Disse teknikker fokusere på at fremme en autistisk barn at lytte til en række forskellige lyde . Terapeuter indføre de nye lyde og opmuntrer barnet til at bruge kommunikative evner til at beskrive , hvad der blev hørt . Dette synes at hjælpe med at udvikle barnets forståelse af sproget .

Fortalere for denne metode mener , at auditive integration behandlinger stimulere dele af hjernen er ansvarlig for kommunikation færdigheder.

forenklet meddelelse Teknikker


forenklet kommunikation er en teknik , der fokuserer på undervisning et barn at skrive hans eller hendes følelser og tanker ind i computeren ( med et tastatur ) . Dette tilskynder kommunikation mellem det autistiske barn og familie medlemmer, og kan reducere frustration .

Ifølge Autisme Taler, en organisation udviklet for at øge bevidstheden om autisme , mere forskning er behov for denne behandling at bestemme fordele .

Børnehave Intervention


For små børn med autisme , førskolebørn intervention ( hvilket sker i et klasseværelse indstilling ) kan vise lover ifølge Mayo Clinic . Disse uddannelsesmæssige behandlinger omfatter et team af specialister , at design aktiviteter omkring bygning kommunikation og sociale færdigheder . Arbejde med autistiske børn i en ung alder kan forbedre kommunikationsevner på lang sigt .

Behavioral Terapier

Behavioral behandlinger fokuserer på at udvikle et barns sociale og sproglige færdigheder . Terapeuter fokus på udfordrende børn til at fortsætte arbejdet med færdigheder, som vil hjælpe dem til at fungere i dagligdagen sociale situationer . Års behandling , at børn lærer at fungere godt med denne lidelse , ifølge Mayo Clinic .

Terapier skal undgås

Fortalere for restriktive diæter fokus på at skære ud protein , mejeri og gluten . De mener, en allergisk reaktion forårsager autisme hos børn . Men ifølge Jay L. Hoecker , MD , Mayo Clinic , der ikke er noget videnskabeligt bevis for, at kosten spørgsmål er knyttet til autisme . Han hævder , at en begrænsning af børns kostvaner , mens de er stigende , kan ikke være sundt for dem . Altid konsultere barnets læge , før du foretager kostændringer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------