Position: sygdoms > HIV/ADIS >

vicks damp rub farer

   vicks vaporub er et aktuelt salve bruges til at aflaste og hoste i forbindelse med forkølelse og influenza . De aktive ingredienser er kamfer , eukalyptus olie , og menthol . Disse ingredienser er i en base af cedarleaf olie , muskatnød olie , særlige petrolatum , thymol , og terpentin olie. Den skal bruges på huden og ikke at blive taget internt .

farer for børn under to år


vicks advarer på sin emballage, vaporub ikke bør bruges på børn under to år . Dr. Bruce Rubin , fra Institut for Pediatrics ved Wake Forest University School of Medicine , i Winston Salem , NC , rapporter om, at et barns krop producerer mere slim som svar på irriterende virkningerne af de virksomme stoffer i vicks vaporub . Dette kan medføre et barns luftvejsinfektion at vokse værre .

Irriterende at slimhinderne


De aktive ingredienser i vicks vaporub kan være irriterende for slimhinderne i næsen og svælget . Af denne grund , ikke finder anvendelse vaporub på indersiden af dine næsebor eller få det inde i munden . Gift kontrol bør kontaktes omgående , hvis vaporub er indtaget .

Hudirritation


vicks advarer om ikke at bruge vaporub med stramme bandager . Dette kan forårsage hudirritation . Vicks ikke anbefale , at du anvender en varm tør klud over området og holde belægninger løs , så dampe kan nå din næse og hals .

Brug med Heat

Du må ikke varme vaporub i mikroovn eller placere krukken ind en container , hvor du er varme vand , da salven kan forårsage forbrændinger , fordi det er for varmt . Kun bruge i en vaporizer i overensstemmelse med producentens anbefalinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------