Position: sygdoms > HIV/ADIS >

PBS hjerne øvelser

   Ifølge PBS. org , er PBS en organisation, der giver 356 medlem -stationer , så alle amerikanere kan opdage nye idéer om livet gennem tv og online-indhold . I 2007 begyndte PBS luftning shows om hjernen, der drøftede hjerner beføjelser til at ændre og skal udøves . Ifølge Dr. Arthur Toga , en professor ved UCLA , er hjernens aktivitet forårsaget af gener og miljø , og vi kan ændre vores miljø . Vores hjerne er bøjelig og foranderligt , uanset alder og genetik

Du skal bruge: .
citronsaft.
Rå kartoffel .
Hydroquinine fløde .
Tretinoin creme .
Havregryn .
Honning.
Sødmælk .

PBS Øvelser for Voksne


PBS. org giver begynderen øvelser på deres hjemmeside for voksne, der er lige begyndt at udøve deres hjerner . Først bør du varme op dit sind ved at forsøge at skrive dit navn med din ikke-dominerende hånd , så forsøger at skrive dit navn med begge hænder på samme tid . Efter at have øvet det for lidt , omfatte andre øvelser de giver tælle antallet af firkanter i et billede af talrige kvadrater , udfylde en sekvens af billeder ved at vælge den korrekte endelige billede fra et udvalg af tre , og så meget mere . Svar gives på en separat side . For mellemliggende niveauer og ud , software -programmer og DVD'er fås med hjerne øvelser fra PBS. org , og de foreslår at købe Gary Small bog , " The Memory Bibelen . "

PBS Øvelser for Kids


PBS. org giver også hjernen øvelser for børn i alderen 3 og 6 . Den online program ikke blot med til at forberede børnene for, hvad de vil lære i skolen i 25 forskellige færdigheder områder , men også holder øje arbejder under efter-skoletid , og det er sjovt . Programmet omfatter interaktive spil , problemløsning spørgsmål , punktum-redskaber og en leder af følelser og gøremål . Programmet tilpasses barnets niveau af viden , således at hvert barn kan få mest muligt ud af det. Programmet er gratis i 15 dage og er omkring $ 10 per måned derefter.

Livsstil ændringer


Bortset fra hjernen øvelser , der PBS. org tilbyder de også anbefaler at gøre nogle ændringer i din livsstil , som vil øge din hjerne brug . Ligesom fysisk aktivitet gør din krop stærk , mental aktivitet holder dit sind skarpe . Tilføjelse af nye aspekter til din livsstil og skiftende din daglige rutine kan forårsage hjernen til at arbejde hårdere og blive skarpere . En nem måde at gøre dette på er at finde en ny hobby eller tidsfordriv , såsom at lære et fremmedsprog , forsøger at spille et musikinstrument eller skifte emne af bøger du læser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------