Position: sygdoms > HIV/ADIS >

alternativer til steroid behandling for colitis ulcerosa

   Colitis ulcerosa er en autoimmun sygdom i tyktarmen , hvor foring af tyktarmen bliver betændt og udvikler åbne sår eller sår . Selv om det meget er undersøgt Der er ikke identificeret grund til at folk får sygdommen . Ingen kur er udviklet , men der har været stor fremskridt i behandlingen af sygdommen . Der er fem ikke-steroide metoder til behandling af colitis ulcerosa , som kan drøftes med din gastroenterolog

Du skal bruge: .
varmt vand
Anti-svampe sæbe .
Papirhåndklæder .
Anti-svampe creme eller spray .
Sweat pulver .
Ren bomuld sokker .

aminosalicylater (5-ASA )


Denne form for medicinsk behandling hjælper med at kontrollere inflammation og er sædvanligvis effektiv ved mild til moderat tilfælde af colitis ulcerosa . Den 5- aminosalicyclic syre er en anti-inflammatorisk , som er kombineret med et luftfartsselskab at få det til tarmen . Denne type medicin kommer i en række forskellige mærker , nogle lettere tolereres end andre . Aminosalicylater er yderst effektiv vedligeholdelse behandlinger og hjælpe med at forhindre tilbagefald .

Immune Modifiers


Disse lægemidler anvendes til at mindske eller fjerne patientens afhængighed af kortikosteroider . Ligesom det lyder , disse lægemidler der undertrykker immun- systemet og anvendes normalt i patient, som ikke har reageret på standardbehandlinger . Den største ulempe ved denne metode er , at immunforsvaret modifiers kan tage op til tre måneder , før de selv begynder at arbejde og seks måneder for fuldt ud at arbejde . Der er også bivirkninger , der skal overvåges , fordi patientens immunforsvar undertrykkes .

Antibiotika


I colitis ulcerosa , kroppens immunsystem reagerer på de naturlige bakterier, der findes i tarmene . Antibiotika kan bruges til at reducere betændelse forårsaget af kroppens naturlige immunforsvar ved at reducere bakterier . Stoffer som rifaximin arbejde specifikt på tarmbakterier og have begrænset virkning på resten af kroppen .

biologiske behandlinger

Infliximab er den nyeste lægemiddel til behandling af moderat til svær colitis ulcerosa . Det stof virker til at blokere vejen af TNF . TNF er en immunologisk signalering protein , der menes at fremme betændelse , der forårsager colitis ulcerosa og Crohns sygdom . Denne type behandling er for patienter , der ikke reagerer godt til standard medicinsk behandling . Patienter i biologiske behandling skal nøje overvåges for infektion , fordi det undertrykker immunsystemet . Der er også en risiko for en sjælden form for kræft hos nogle patienter.

Surgery

Hvis colitis ulcerosa bliver svær og ukontrollerbare , påvirker livskvaliteten i de mest negative måde eller giver tegn på kræft , kan kirurgi være løsningen . Kun omkring 25 til 33 procent af patienterne oplever komplikationer alvorlig nok til at berettige kirurgi . Med colitis ulcerosa , betyder kirurgi fjernelse af endetarmen og tyktarmen og en ende på sygdommen . En proctocolectomy er en meget alvorlig beslutning , som ikke må ske uden diskussion og mange tanker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------