Position: sygdoms > HIV/ADIS >

den perfekte kost for kolesterol reduktion

   Når dit kolesteroltal bliver forhøjet , din risiko for hærdede arterier , hjertesygdomme og slagtilfælde går op . Selv om arvelige faktorer er ofte årsagen , din kost spiller en rolle , så godt. Den perfekte kost til at reducere dit kolesteroltal indebærer at spise de rigtige fødevarer og undgå de forkerte

Undgå Bad


Den første ting , du ønsker, er at undgå de fødevarer , der er højt indhold af mættet fedt , kolesterol og transfedtsyrer . Æg , dyb-stegt mad , forarbejdede kød og hel- fede mejeriprodukter er eksempler . Også studere ernæring mærkater på indpakket mad , du køber . Undgå alt, der har hydrogenerede eller delvis hydrogenerede olier . Dette er en indikator for, at de har transfedtsyrer , som ikke er godt for dig .

Omega-3 fedtsyrer


Omega -3 fedtsyrer er essentielle fedtstoffer , som kroppen ikke kan producere på egen hånd . De kan findes i hørfrø , valnødder og koldtvands fisk som laks , makrel , sild , helleflynder og tun . Omega -3 fedtstoffer kan gavne dem med høj risiko for hjerte-kar- sygdomme , i henhold til American Heart Association . Spis fisk to gange om ugen og indarbejde hørfrø og valnødder i dine måltider.

Fiber


Fiber kommer i form af opløselige , der absorberes i vand og uopløselige , som ikke er. Ti eller flere gram opløselige fibre om dagen kan falde kolesteroltal , ifølge Cleveland Clinic . Fødevarer , der er højt opløselige fibre omfatter havre , byg , svesker , linser og bønner .

Olie

Oliven og olivenolie indeholder enkeltumættet fedt . Olivenolie indeholder også en potent blanding af anti-oxidanter , der kan sænke dit LDL kolesterol , ifølge Mayo Clinic . Det er den dårlige slags . Tilføj olivenolie-baseret dressing til din salat , brug den til at saute grøntsager , eller dyppe brødet i det for en appetitvækker .

indtagelse

At være overvægtige eller fede , er en risikofaktor . Hvis du falder ind under denne kategori , fjerne 500 kalorier fra dit daglige spise for at fremme et vægttab på et halvt kilo om ugen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------