Position: sygdoms > HIV/ADIS >

depression måltid muligheder

   Håndtering af depression handler ikke kun om piller og terapi . Det handler også om korrekt administration dit liv . Regelmæssig motion hjælper , men intet er vigtigere end at spise ordentligt . Der er ingen " depression kost . " Du kan ikke helbrede klinisk depression med mad . Men mennesker, der lider af depression er nødvendigt at være opmærksomme på , hvad de spiser . Selv dem uden depression kan få blues , når de ikke spiser ordentligt . Især er det vigtigt at få en komplet supplement af B- vitaminer , omega fedtsyrer og vitamin D.

Du skal bruge:
Varmt vand
. Anti-svampe sæbe .
Papirhåndklæder .
Anti-svampe creme eller spray .
Sweat pulver .
Ren bomuld sokker .

B -vitaminer


Der er syv B -vitaminer er nødvendige for korrekt mental sundhed . Seks af dem er særligt knyttet til mental depression . En mangel i den syvende kan resultere i irritabilitet . Andre tegn på, at du måske ikke være at få nok komplet B -vitaminer er angst , søvnløshed , og på lang sigt , psykose og demens . Du kan få disse fra at spise regelmæssigt dele af fisk , fuldkorn og bælgfrugter

Omega -3 fedtsyrer


Omega -3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer . De er nødvendige for korrekt ernæring , der ikke produceres i den menneskelige krop . Dette betyder, at du er nødt til at få dem i din kost . Omega -3 fedtsyrer er nødvendige for korrekt hjernens funktion i almindelighed og ordentlig mental sundhed i særdeleshed. Omega- 3 fedtsyrer kan findes i fisk eller fiskeolie , hørfrø og deres olie , sojabønner , græskarkerner og valnødder .

vitamin D


Der er en stærk sammenhæng mellem D-vitaminmangel og depression . Den nemmeste måde at få D-vitamin er simpelthen at få sollys . Men du kan supplere din levering af D-vitamin med kosten , hvis du har en mangel . Igen , fisk er en glimrende kilde til D-vitamin , som er lever og mejeriprodukter .

tilberede måltider

Prøv at sørge for alle tre vitaminer er tilstrækkeligt repræsenteret i mindst ét måltid om dagen . Forbered en del af fisk som din hovedret . Smør nogle fuldkorn brød . Har et stort glas mælk eller sojamælk på siden . Når der ikke har et måltid rigt på B- vitaminer , omega -3 fedtsyrer og D-vitamin , snack på ting som græskarkerner , valnødder og cashewnødder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------