Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad er årsagerne til tørre kløende hovedbund ?

   Der er kun få lidelser som generende som en tør og kløende hovedbund . Det er umuligt at ignorere . Du skraber det , og lidet formålstjenligt venner kime i at sige " Stop ridser ! Det vil kun blive værre ! " Med en ridse , du har ødelagt dit hår -do og strøelse din Lokker og tøj med små flager af hud . Hvad er årsagen til dette evige irritation

Du skal bruge:
Prescription forkølelsessår medicin
. Supplerende Vitamin C.
Sprit .
Carmex eller andre kolde ømme læbe Balsam .
Abreva eller anden over -the-counter salve .

Reaktion Hårprodukter


Hvis din hovedbund er kronisk tør og kløende , kan det være på grund af hårprodukter du bruger . Du kunne have en allergi eller bare følsom hud . Eksperimenter med forskellige mærker og produkter . Kig efter produkter, der ikke har natriumlaurylsulfat eller natrium laureth sulfate .

Ernæring


Du bliver bedt om at spise alle dine grøntsager for en grund. Dårlig ernæring kan forårsage problemer med din hud , herunder en tør eller kløende hovedbund . Hvis du normalt springer frugt og veggies din hovedbund kan lide . Prøv at tilføje en salat til frokost eller damp nogle grøntsager som en side parabol til din burger til middag . Du kan også finde vitamintilskud specielt sammensat for sundheden i dit hår og hud .

Hårdt vand


Hårdt vand kan irritere hovedbunden , især hvis du ikke er vant til det . Hårdt vand indeholder unødvendige kemikalier , såsom klor , som kan forårsage kløe . Hvis din hovedbund problemerne begynder snart efter du flytter til et nyt hus eller lejlighed , kan du prøve at købe et brusebad filter for at befri nogle af de kemikalier fra din vand .

Solskoldning

Overraskende nok, kan du blive solbrændt på hovedet også . Ikke alene er det smertefuldt , men da brodden begynder at falme en kløe sætter i. Det er kun midlertidig , men i mellemtiden er det bedst at holde sig ude af solen.

luftforurening

Luftforurening virker ikke " t bare påvirker ozonlaget , det påvirker også din hud . Mange mennesker oplever kløende hovedbund på grund af forureningen i deres by . Der er ikke mange kortsigtede løsninger , men en langsigtet løsning er at lære at passe på vores jord , og lære andre at gøre det samme .

Stress

Din tankegang er en magtfuld ting . Hvad starter som " alle i dit hoved " kan nemt vise sig på toppen af dit hoved også . For meget stress kan svække dit immunforsvar og hormoner , som direkte påvirker din talgkirtler . Dette gør du en sandsynlig kandidat til en kløende og tør hovedbund .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------