Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad er farerne ved cerebral venøs misdannelser ?

   Cerebral venøs misdannelser eller venøs angiomer er abnormiteter i den normale struktur af blodkar i hjernen . De er relateret til en større gruppe af deformiteter kaldet cerebrovaskulær misdannelser eller arteriovenøs misdannelser ( AVMS ) af hjernen . Cerebral venøs misdannelser er typisk godartede , men korrekt diagnose skal udelukke tilstedeværelsen af flere farlige typer af AVM

Du skal bruge: .
recept på lægemidlet Vyvanse
.

Fakta


Ifølge American Heart Association , AVMS opstår, når forbindelserne mellem arterier og vener i hjernen er ændret . Normalt , arterier i hjernen indgå i små fartøjer kaldes kapillærer , som spreder ilt fyldt blod inde i hjernen og at det kan fungere ordentligt . Iltfattige blod er derefter samlet op af vener i hjernen og transporteret tilbage mod lungerne og hjertet . Hos personer med cerebral venøs misdannelser , der yderligere unormale vener stede , som enten udvidet eller forankret i ikke-funktionelle områder .

Detection


At påvise en cerebral venøs misdannelse eller anden form for AVM , kan lægerne enten for en beregnet tomografi ( CT ) -scanning eller en magnetisk resonans imaging ( MRI ) scanning af hjernen . Ud at påvise tilstedeværelsen af en AVM , kan disse tests bestemme størrelsen af en misdannelser og om den har sprængt . Læger kan også vælge at udføre en procedure, der kaldes cerebral angiogram . Ved begyndelsen af denne test , der kaldes et tyndt rør et kateter indsættes gennem en pulsåre i benet og guidede op kroppen til at blodkarrene i nakken . Læger vil derefter bruge dette kateter til at indsprøjte en løsning kaldet en kontrast emnet, hvilket får hjernens blodforsyning til at stå tydeligt på billeddannende undersøgelser .

Betydning


Cerebral venøs misdannelser kan forekomme overalt i hjernen , samt på dens udvendige overflade . Typisk er disse unormale vener er ikke en del af en normal arterie /kapillarrør forbindelse . Ifølge Harvard Medical School 's neurovaskulær Center , venøse malformationer er både fælles og generelt ufarlige . Hvis de er diagnosticeret , er yderligere behandling normalt ikke nødvendig .

Overvejelser

Når man tjekker for venøs misdannelser , vil lægerne også kigge efter andre former for AVM . Den mest almindelige og farlige form af AVM kaldes en sand arteriovenøs misdannelse . I modsætning til cerebral venøs misdannelser , involverer rigtigt AVMS arterier at omgå den normale kapillar tilslutninger og foder direkte tilbage til venerne . Disse vener er ikke designet til at håndtere presset af denne direkte forbindelse, og den deraf følgende kraft kan svække dem og få dem til at mislykkes . Hvis en ægte AVM bristninger , kan det udløse alvorlige konsekvenser , herunder blødning i hjernen , kramper , slagtilfælde og død .

Forebyggelse

Selvom de ikke er arvet mellem generationer , cerebral venøs misdannelser og andre former for AVM er typisk til stede fra fødslen . Af denne grund , kan deres tilstedeværelse ikke kan forhindres. Men hvis en farlig form for AVM er registreret, kan lægerne være i stand til at reparere det , før alvorlige konsekvenser indtræffer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------