Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad regulerer blodsukkeret

   Blodsukker , også kendt som blodsukkerniveauer , ændring i blodbanen , afhængigt af hvad du spiser og effektiviteten af insulin produktion i kroppen

Glucose


Når du spiser sukkerholdige fødevarer eller fødevarer , der indeholder simple stivelse , såsom hvidt brød , er disse fødevarer opdelt hurtigt til glukose , hvilket fører til en stigning i blodets sukker niveauer .

Insulin


Insulin , et hormon der produceres af beta- celler i bugspytkirtlen som reaktion på høje blodsukker , regulerer blodsukkeret ved at få glukose i blodet til at blive brugt som energi eller lagres som fedt .

Glucagon


Glucagon er et andet hormon, der produceres af bugspytkirtlen , denne gang i alfaceller , som hjælper med at regulere blodsukkeret . Glucagon er produceret når blodsukkerniveauet er lavt , og det skaber fedt og muskler til at frigive energi i form af glukose , derfor hæve blodsukkeret .

Diabetes

Hos mennesker med diabetes , det normale produktions-eller kropslig reaktion til insulin ikke fungerer korrekt . For diabetikere , er injicerer insulin eller forbruger sukker på bestemte tidspunkter skal regulere blodsukkeret kunstigt , da de naturlige mekanismer er brudt .

Kosten Tilgang

Særlige fødevarer og kosttilskud kan hjælpe modulere blodsukkeret ved at påvirke produktionen af insulin. Disse omfatter æble cider eddike , chilipebre og kanel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------