Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan du hurtigt helbrede forkølelsessår

  Forkølelsessår er smertefulde og pinlige . Selv om der ikke er nogen måde at helbrede dig selv for dem, når du har dem, kan du bruge velafprøvede teknikker nedenfor for at minimere størrelsen af dit forkølelsessår og dens helbredende tid . Det centrale er at bruge de rigtige produkter og til at fange den kolde ømme hurtigt
1 .
Spørg din tandlæge om hjælp . På dit næste besøg , så fortæl ham eller hende , at du får forkølelsessår ofte . Du tandlæge kan ordinere Denavir eller Zovirax aktuelle fløde , eller en af de forskellige forkølelsessår behandling piller .
2 .
Hæld sprit på en vatpind , så snart du føler et forkølelsessår bule begynde . Gnid vatpind mod det inficerede område gentagne gange . Gnide , indtil du bryder huden og forkølelsessår er afsløret . Dette vil brod , men er absolut nødvendig for at holde forkølelsessår i at vokse .

3 .
Gentag trin 2 flere gange i løbet af den første dag , at den kolde ømme bliver til stede . Dette bør effektivt stoppe det fra den voksende større og bliver mere synlig .
4 .
Anvend den foreskrevne aktuel fløde til den kolde ømme område konstant . Hvis du ikke har aktuel fløde , købe Abreva eller anden over -the-counter medicin . Anvend det rigeligt til omkringliggende områder i munden så godt, for at forhindre forkølelsessår i at sprede sig til disse områder
5 .

Gentag trin 4 på konstant mellemrum i de enkelte dage . Når du er alene , holde store mængder af cremen på munden . Når du skal gå ud , bruge tyndere , mindre synlige beløb .
6 .
Brug Carmex eller anden forkølelsessår-kampe læbepomade i loebet af infektionen .
7 .
Tag alle receptpligtige piller som anvist . Tag supplerende vitamin C samt , at styrke dit immunforsvar magt .

8 .
Rengør alle lagner, håndklæder , pudebetræk og tandbørster , når din forkølelsessår er væk . Dette vil forhindre dig i at fange en anden fra dig selv .
9 .
Fortsæt med at tage C-vitamin , når den kolde ømme forsvinder . En stærkere immunforsvar betyder færre optrædener af sår . Fortsætte med at bruge Carmex eller en anden læbepomade så godt.

gode råd og advarsler


 • Selv forkølelsessår medicin er dyre , de er godt værd at spare dig selv forlegenhed og være stand til at udtrykke hengivenhed til sine kære igen .
 • Hvis du ikke har råd til at følge alle disse trin , skal du sørge for , i det mindste at bruge sprit på de ømme og købe en over -the-counter salve som Abreva .
 • Må ikke kysse nogen , dele drinks eller røre din læbe til noget , mens forkølelsessår er til stede . Dette vil sprede virus til andre .
 • Vask altid hænder efter berøring et forkølelsessår til at anvende medicinen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------