Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan du udfører intervention med et alkoholindhold

  En intervention kan hjælpe med at redde livet for en person , der beskæftiger sig med alkoholisme . Ifølge partnerskabet for en stoffri Amerika , er der to former for intervention . En uformel intervention indebærer at have en simpel diskussion med en alkoholisk om hendes drikkeri . Den person , der er at gøre det indgreb kan anmode den person nogle spørgsmål eller give indsigt . ( Se reference # 2 )
En formel intervention er mere struktureret og involverer en gruppe af personer, der kommer sammen med det mål at overbevise den person, der misbruger alkohol for at løse sit problem og få hjælp . Denne type intervention er ofte anvendes efter den person gentagne gange har nægtet behandling i fortiden . Hvis det gøres ordentligt , kan det forhindre en alkohol-relateret tragedie . ( Se reference # 2 )

Du skal bruge:
Citronsaft
. Rå kartoffel .
Hydroquinine fløde .
Tretinoin creme .

Havregryn .
Honning.
Sødmælk .


1 .

organisere en gruppe af villige deltagere for indsatsen . Dette bør være en lille gruppe af familie og venner , der deler et fælles mål om at få hjælp til den person . En familie læge , kollegaer , og religiøse råd kan også være nyttig. Det vigtige er at inddrage folk , der lægger mærke til , og oplever de skadelige virkninger fra personens drikkeri .
2 .
Find en professionel , der kan føre til intervention. Dette kan være et stof misbrug rådgiver eller en familie terapeut , der vil forklare hvordan man tilbyde hjælp til den person i en konstruktiv og ikke- fordømmende måde .
3 .
Beslut hvad hver person vil siger under interventionen . Planlægge som en gruppe , hvilke punkter hver person vil gøre . Dette bør omfatte en drøftelse om de konsekvenser, alkoholisme vil have på personens liv , hvis han nægter at få behandling . Vær forberedt på at løse undskyldninger personen kan give for at undgå behandling .

4 .
Find en god behandling center . Den professionelle med ansvar for indsatsen kan hjælpe med at identificere et sted , der kan opfylde persons individuelle behov . Følg de nødvendige procedurer for at få den person, der optages i det valgte program . Vær klar til at tage øjeblikkelig handling . Har alt , der er nedsat i god tid , så den person kan gå i behandling lige efter interventionen , hvis hun indvilger i at få hjælp .
5 .
Planlæg en tid til at gøre indsatsen . Bestem en placering for gruppen at mødes med den person, der har alkoholproblem.
6 .
Conduct interventionen . Husk at formålet med aktionen er at få personen til at acceptere søge hjælp . Gør det klart for den person , at han skal gøre en indsats for at få behandling, og at bare at gøre et løfte om ikke er acceptabelt . Vær forberedt på at indføre konsekvenser , hvis den person, der nægter behandling . For eksempel , hvis personen er en teenager fortælle hende , at du er parat til at få en retskendelse , der vil tvinge hende til at gå ind i et behandlingsprogram . Hvis hun ikke er enige om at få hjælp , få hende i behandling med det samme .

gode råd og advarsler


 • Under intervention , ikke henviser til den person, som en " addict "eller " alkoholiker. "
 • Tilbud konkrete eksempler på, hvordan personens drikkeri påvirker hendes liv .
 • Folk med misbrugsproblemer kan blive defensiv eller kan være i benægtelse, når man konfronteres omkring deres alkoholproblem.
 • Må ikke involvere børn i en intervention .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------