Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan sænke trykket i øjet med motion

  Høj tryk i øjet har været knyttet til udviklingen af glaukom . Væske i øjet løber ud gennem den forreste del af øjet . I tilfælde af grøn stær , er den væske blokeres , sikkerhedskopiering og stigende blodtryk i øjet nerve bagerst i øjet . Nerveskader og vision reduktion resultat . Heldigvis har undersøgelser vist, motion reducerer sådanne trykket i øjet . Typiske resultater er en reduktion på 20 procent af det intraokulære tryk efter tre måneders træning. Dette udmønter sig i en 10 procent reduktion i risikoen for glaukom progression .

Du skal bruge:
Prescription for lægemidlet Vyvanse
. .


1 .

Se din øjenlæge at fastlægge en baseline for din intraokulært tryk , før du starter din træning program . Diskuter dine planer om at starte en øvelse program med din læge .
2 .
Spørg din øjenlæge , hvis du har en type af glaukom , der er modtagelig for motion. Dette er meget vigtigt, fordi nogle former for glaukom ( f. eks pigmentglaukom ) reagere på øvelse med en stigning i det intraokulære tryk i stedet for en reduktion .
3 .
Spørg din øjenlæge , hvis du skal se din læge for at afgøre, om det er sikkert at starte en øvelse program . Husk, at selv gå udgør tilstrækkelig motion , og derfor en sådan høring kan være overflødige .

4 .
Øvelse fire gange om ugen i en periode på 40 minutter hver gang . Selv let motion såsom gåture, er meget nyttig.
5 .
Lad ikke mere end to uger til at passere uden motion eller trykket nedsættelse du har arbejdet hårdt for at vinde , vil være tabt.

gode råd og advarsler • stationær cykling undgår risikoen for skader .
 • Walking holder programmet simple , hvilket er meget vigtigt , da det vigtigste nøgle til programmets succes er ikke intensitet , men i stedet, at det fastholdes i det lange løb .
 • Sørg for at du har en type af glaukom , der er modtagelig for motion. Nogle typer af glaukom ( f. eks pigmentglaukom ) reagere på øvelse med en stigning i det intraokulære tryk .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------