Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvorfor mit ansigt rødt under træning ?

   Du har lige jogged en halv time eller spillet en tenniskamp . Måske har du skudt nogle kurve med dine venner eller sat i en god træning på gym . Nu dit ansigt er pinligt rødt . Hvorfor

Fysiologiske Forklaring


I en nøddeskal , er rødme et tegn på at kroppen forsøger at køle sig selv . Dit hjerte pumper hurtigere under en træning , der presser blodet op til hovedet ( din hjerne ), hvor det er nødvendigt . Din krop begynder at tænde sin afkøling mekanisme til at skille sig af med den overskydende varme , der genereres . Dig til at svede og Deres overflade blodkar spile med henblik på at sprede noget af det varme . Dette er den rødme på dit ansigt , du ser og føler .

grund til bekymring ?


Du kender din krop bedre end nogen . Hvis du er bekymret for, at rødme er noget mere end bare en normal køle -down metoden , tjekke med din læge . I mellemtiden , så tænk på rødme på en positiv måde . Hvis det ikke sker, vil din krop bliver overophedet og stress kroppens organer.

Rosacea


En mulig synder for rødme i ansigtet kan være rosacea , en inflammatorisk sygdom i huden , som kan blusse op ved anstrengelsesudløst overophedning . En hudlæge kan diagnosticere denne betingelse .

drikke

Vær sikker på at hydrat . Selv hvis du ikke får alt for rødt , er det en god ide at drikke rigeligt med vand før en træning . Opholder sig godt hydreret kan bidrage til at afhjælpe rødme .

Forebyggelse /Solution

En anden måde at undgå rødme er at skalere ned intensiteten af din træning . Hvis du ikke arbejde så hårdt , vil du ikke få så rødt . Arbejde i et køligere sted vil hjælpe , også . Sørg også for at tage tid at køle ned korrekt . Dette vil bidrage til at gøre rødme forsvinde , før du overhovedet når bruseren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------