Position: sygdoms > HIV/ADIS >

kan en herpes test være en falsk positiv ?

   De fleste diagnoser for genital herpes er korrekte , baseret på laboratorietests og en undersøgelse af det ramte område . Nogle typer af herpes testning er ikke længere anbefales , fordi de kan føre til falsk positive resultater

Immunoglobulin M ( IgM ) antistoftest


Immunoglobulin M ( IgM ) antistoftest var engang et almindeligt anbefalet form for test for herpes , fordi det kan identificere , at infektion med en human herpes virus havde fundet sted.

gældende anbefalinger


The American Social Health Association ( ASHA ) rapporterer , at brugen af IgM-antistof test anbefales ikke længere til diagnosticering af herpes , da det ikke kan skelne mellem genital herpes og forkølelsessår infektioner . Et positivt resultat kan endda blive udløst af andre herpes virus , som f. eks varicella-zoster , som forårsager skoldkopper og helvedesild .

immunglobulin G ( IgG ) antistoftest


Den ASHA anbefaler at bruge immunglobulin G ( IgG ) antistof test i stedet for IgM-antistof -test kan IgG test anvendes til at identificere , hvilken type af herpes virus er blevet indgået.

Bekræftelse af en Diagnose

Selvom IgG test kan identificere , hvilken type af herpes er til stede , kan det faktisk ikke påvise, at genital herpes er til stede . Herpes simplex -2 -virus, genital herpes virus , kan også inficere den mundtlige område , hvilket fører til forkølelsessår . Således ifølge den internationale Herpes Management Forum ( IHMF ) , antistof test er ikke nok til at bekræfte en diagnose .

Andre Test

Ifølge IHMF , det er standard at tage en prøve fra en herpes øm og har prøven enten dyrkes eller antigen-testet med henblik på at vise genital herpes infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------