Position: sygdoms > HIV/ADIS >

kolon afvænning og hjertebanken

   Hvis du nogensinde har oplevet en uregelmæssig hjerterytme , eller hjertebanken , du forstår, hvordan bekymrende de er . Hjertebanken er hjerteslag , der enten er for hurtigt eller for langsomt . Mange faktorer bidrager til udbrud af hjertebanken , men kolon udrensning kan hjælpe med at minimere hjertebanken

Du skal bruge: .
varmt vand
Anti-svampe sæbe .
Papirhåndklæder .
Anti-svampe creme eller spray .
Sweat pulver .
Ren bomuld sokker .

Variationer af hjertebanken


En normal hjerterytme er 60 til 100 slag i minuttet . En hjerteslag , der er hurtigere end denne sats er takykardi . En hjerteslag , der er langsommere end normalt kaldes bradykardi .

Årsager til hjertebanken


Denne betingelse er forskellige årsager, herunder anstrengende motion , feber , stress eller angst , koffein , hormon forandringer og hoste medicin , der indeholder pseudoephedrin . Skadelige giftstoffer fra mad , luftforurening og usunde livsstilsvaner såsom overdreven alkohol og rygning har også negative virkninger på hjerteslag . Derfor er et kolon rensning er en udmærket måde at fjerne skadelig affald produkter, der kan påvirke hjerterytmen .

Fordele ved kolon udrensning


grundigt udrensning din kolon er en god måde at slippe din krop af de skadelige giftstoffer , at deregulere hjerteslag . Kolon rensning er også nyttigt for kick-start en øvelse regime . Eliminere affald, der har ophobet i kroppen hjælper dig fordøje maden ordentligt, og bruge alle de næringsstoffer , der gør kropsfunktioner , såsom hjerteslag , er mere effektivt .

Teknikker til kolon udrensning

Hydrocolonic vanding udføres af en læge med FDA-godkendt udstyr . Denne metode indebærer en tynd anordning at komme ind i endetarmen og placere op til 20 liter vand ind i den nederste tarmen og sug det ud med affald , som har hobet og hærdet med tiden .

Enemas , som normalt rense den nederste kolon , er de mest populære kolon rensnings . Denne teknik indebærer seks til 16 ounces vand ( afhængigt af patientens alder ) , der administreres gennem tyktarmen . Lavementer kan sikkert udføres hjemme så længe brugeren følger nøje den angivne trin for administrationen et lavement . Du vil opdage, at almindelige ingredienser findes i lavementer inkluderer kaffe og natron . Hvis du er usikker , hvis denne procedure er det rigtige for din medicinske tilstand , skal du kontakte din læge , eller du kan besøge en klinik der specialiserer sig i hjælp til at udføre lavement .

Fødevarer med højt fiberindhold støtte i fordøjelsesprocessen , og blandt disse er hele korn korn, pærer , bær , pistacienødder , artiskokker og linser bønner . USDA anbefaler , at kvinder indtager mere end 20 gram fibre om dagen og mænd mere end 30 gram . Du bør kontrollere fiberindholdet for fødevarer for at få en idé om deres værdi . Den tid, det tager for en fiberrig kost til at rense din kolon afhænger af faktorer såsom vægt og sygdomstilstand . Men hvis din daglige kost er høj i fiber , det hjælper hastighed kolon-renselsesproces .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------