Position: sygdoms > HIV/ADIS >

laser behandling for seborrheic acne

   Seborrheic dermatitis er en hud tilstand, som kan forårsage acne . Et par forskellige typer af laserbehandling kan hjælpe til at forbedre denne betingelse

Betydning


Ifølge American Academy of Dermatology , er der ingen officiel kur mod seborrheic dermatitis , men laserbehandling kan ophøre udbrud og symptomer .

funktioner


Laserbehandling forbundet med ansættelsen lys og varme bølgelængder til at målrette acne læsioner ved hjælp af avanceret laserstråle teknologi og præcision teknik . Varighed af sessioner og antallet af sessioner der kræves afhænger af hudens tilstand og type af laserbehandling anvendes .

Funktion


Laser behandling af acne mål og enten krymper eller opløser unormale celler og bakterier i huden og talgkirtler , og fremmer regenerering af nye , sunde hudceller til at skabe glattere og klarere hud .

Typer

Den optimale laser type afhænger af individuelle hudtilstand , men infrarøde lasere og pulserede-dye lasere er de mest brugt til acne . Infrarød lasere anvendes til behandling af moderat til svær acne , og er meget effektive til at reducere inflammation . Den impuls- -dye laser bruger en gult lys for at befri huden af rødme og er effektiv til at stramme huden og udjævne uregelmæssig konturer .

bivirkninger og komplikationer

Bivirkninger og komplikationer varierer ved behandling type , men kan omfatte rødme , hævelse , blå mærker og mild ubehag af det behandlede område . Patienter med mørkere hud risikerer hyperpigmentering ( mørke pletter på huden ) eller hypopigmentering ( hvide pletter ) .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------