Position: sygdoms > HIV/ADIS >

lav syre kost at helbrede syre refluks

   Acid reflux , også kendt som halsbrand , er en smertefuld brændende i brystet eller halsen , der forekommer i over halvdelen af den amerikanske befolkning på et tidspunkt . Der er flere måder at behandle dette problem , men det enkleste er at spise et lavt syreindhold kost, der ikke forværrer den

Smagspræparater og Slik


Begrænsning dit forbrug af højt syreindhold krydderier er et godt sted at starte . Ketchup , sennep og mayonnaise er alle sure . Så er syltetøj , sirup og melasse . Selvom du ikke behøver at helt at opgive disse fødevarer , du måske lyst til at tænke grundigt , før drukne din mad i dem .

Kød , Korn og Dairy


Kød tendens til at være sure , så skæres tilbage og prøv at erstatte tofu eller sojabønner i nogle af dine retter . Linser, sukkermajs og vilde ris er fremragende lavt syreindhold korn , men pasta , hvide ris , hvidt brød og kiks sandsynligvis forværre halsbrand . Mejeriprodukter , herunder is , yoghurt , smør , hård ost , hytteost og sødmælk bør undgås . Prøv soja eller gedemælk i stedet

Frugt og grønt


dåse frugt er oser af høj fructose corn syrup . købe frisk frugt i stedet . Prøv smoothies lavet af lav-syre papaya , jordbær , ferskner eller vandmelon . Undgå citrusfrugter . Mange grøntsager er lavt i syre , men nogle skal undgå, er tomater , kogt spinat og søde kartofler .

andre tips

Generelt , du ønsker at undgå krydret mad , fed og stegt mad , koffein , alkohol og sodavand . Prøv også at spise flere små måltider i løbet af dagen i stedet for overspisning på et møde . Når du har taget skridt til at reducere syre i din kost , bør du begynde at opleve lindring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------