Position: sygdoms > HIV/ADIS >

lodret stribede gastroplasty procedurer

  

Pre-Op


Før operationen , er patienten forberedt , herunder brug af afføringsmidler eller lavementer for at tømme tarmen . Patienten skal faste i 24 timer før operationen for at sikre, at maven ikke indeholder faste eller halv-fordøjet sagen , og magtfulde antacida er truffet for at mindske risikoen for mave syrer , der frigives i kroppen hulrummet efter de første indsnit er blevet foretaget.

Operation


Når patienten er placeret under generel anæstesi , to metoder kan anvendes: laparoskopi bruger specielt udformede instrumenter og en laparascope ( et kamera i slutningen af en tube) til at trænge ind i maven hulrum laparotomi er standard åben operation, hvor underlivet er skåret åben til at afsløre maven . I begge tilfælde er et hul skære gennem maven nær toppen , hvor spiserøret hælder ind i det . Kanten af dette hul er hæftet lukket for at skabe en pose i toppen af maven på størrelse med et æg eller golf bold . Denne pose går over i den nedre mave sektion ved hjælp af en smal passage skabt ved at stramme en silastic gastrisk band gennem snittet hul og omkring den ene side af maven . Denne passage kaldes stomi og sikrer den øverste posen af maven afløb langsomt at generere en følelse af oppustethed , mens begrænse mængden af mad patienten forbruger . Den silastic Bandet forhindrer stomien fra voksende over tid , og støtter de hæfteklammer sat i hullet . Når den silastic bandet er på plads , er vand hældt ned i spiserøret . Hvis der er nogen utætheder omkring hæftet hullet , vævet er ætses at forsegle den . Med operationen færdig, ikke-oploese suturer placeres langs sømmene af den oprindelige snit .

Post-Op


Efter operationen , patienten typisk tilbringer tre til fire dage på hospitalet til observation . De har lov til at genoptage normale daglige funktion efter tre til fire uger . I løbet af denne tid , er patientens kost udelukkende består af væsker og kandidater til semi-faste stoffer og fast føde ved udgangen af den femte uge . Suturer kan fjernes i en læges kontor eller ved at en sygeplejerske praktiserende baseret på patientens genanvendelsessats. Gennemsnittet er en måned efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------