Position: sygdoms > HIV/ADIS >

pædiatriske risiko for diabetes

   Ifølge den kliniske Diabetes Journal, har forekomsten af børn fedme fordoblet i de sidste 20 år . Uden øget foranstaltninger til forebyggelse , vil disse tal sandsynligvis fortsætte med at stige . Forståelse af de risikofaktorer kan bidrage til at reducere denne tendens

Vægt


Fedme er en af de største risikofaktorer for pædiatriske type 2 -diabetes . Jo mere fedtvæv et barn bærer , jo mere resistent hans celler bliver til insulin . At tabe overskydende vægt kan gå en lang vej mod faldende barnets risiko for diabetes , ifølge forskere på Mayo Clinic .

Aktivitetsniveau


Fysisk aktivitet er en anden pædiatrisk risikofaktor for diabetes . Børn , der ikke får nok motion er meget mere tilbøjelige til at udvikle diabetes .

slægtsforskning


Et barn, der er en arvelig diabetes har en langt større chance for at udvikle sygdommen i hans eller hendes levetid . For børn med en arvelig diabetes , er det afgørende at indgyde sunde kost-og motionsvaner i en ung alder .

Etnicitet

indianere , hispanics og afro- amerikanere er i størst risiko for at udvikle type 2 diabetes blandt forskellige etniske grupper , ifølge forskere på Klinisk Diabetes Tidende .

Køn

I løbet af barndommen , type 2 diabetes er mere udbredt blandt unge piger end drenge .

Sådan Fald Pediatric risiko for diabetes

Forankring sund kost og motionsvaner tidligt er en af de bedste ting , du kan gøre for at hjælpe med at forhindre barndom diabetes . Det er vigtigt at fodre dit barn en sund varieret kost , der er høj i hele korn kulhydrater , frugt og grøntsager , enkeltumættet og flerumættet fedt og magert protein . Hertil kommer , skal du sørge for at dit barn får aerobe motion hver dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------