Position: sygdoms > HIV/ADIS >

postop omsorg for øjenoperation

   Under øjet kirurgi kan være en skræmmende udsigt , men de fleste øjenkirurgi i dag er sikkert og kræver lidt rehabilitering tid . LASIK-korrektion kirurgi tager meget lidt restitutionstid , mens operation for grå stær kan tage lidt længere . Kendskab til korrekte efterbehandling procedure vil sikre, at der er lidt i vejen for komplikationer

Beskyttelse


Beskyt øjnene efter operationen for at forebygge skader . Brug øjendråber og anden medicin som foreskrevet af Deres læge . Gnid ikke øjet, der blev opereret . Hvis du bruger briller anbefales det , at du bruger dem til at holde øje arbejdstid i løbet af denne tid . Når du vasker hår eller ansigt sørg for ikke at få nogen sæbe i øjnene og tage bilen ikke at anvende nogen pres på lukkede øjne. Når du vil sove , tape en øjenværn over øjet med ikke-allergifremkaldende tape for at forhindre tryk for øjet . Bær solbriller når i skarpt lys , som dine øjne kan være følsomme efter operationen .

Aktivitet


Efter operationen visse handlinger kan være begrænset . Nogle læger foreslår, at du ikke kan læne over meget ofte efter øjenoperation , mens andre siger det er OK , så længe du ikke prøver at bære tunge genstande . Må ikke løfte noget over 25 pounds ( 10 kg) . Spørg din læge om du skal bøje i taljen . Under den første uge efter en operation , gør kun let husarbejde for at forhindre belastning . Deltager ikke i seksuel aktivitet , indtil den tredje uge efter operationen , og sørg for ikke at belaste kroppen, indtil den sjette uge . Føre et køretøj kun , hvis din læge har godkendt det , som vision sandsynligvis vil blive bragt i fare .

Tilføjelse Drops til Your Eyes


Vask altid hænder , før der øjendråber for at forebygge forurening . Påfør dråber ved at dreje hovedet tilbage mod loftet . Træk det nederste øjenlåg ned og klemme en dråbe af øjendråber i eksponerede område af den lavere øjenlåget . Slip lavere øjenlåget og luk øjet i 30 sekunder for at give øjendråber at sprede sig. Hvis nogen overskydende opløsning undslipper , til DAB på løsningen let med en serviet ren . Må ikke lægge noget pres på selve øjet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------