Position: sygdoms > HIV/ADIS >

tegn og symptomer på alvorlige pollenallergi

   Allergi sæson betyder begyndende mildt irriterende symptomer for nogle patienter , men andre mener, at deres allergi forårsage alvorlige bivirkninger, der forlader dem svækkede og ude af stand til at fungere i deres daglige liv . Ifølge et papir udgivet af Auburn University Harrison School of Pharmacy , er 2 millioner døgn af skole og 3,5 mio dages arbejde tabt hvert år på grund af allergi rhinitis . Symptomerne kan variere fra patient til patient , men sværhedsgraden medfører et betydeligt tab af produktivitet .

løbende næse


Immunforsvaret er ansvarlig for allergiske symptomer . Pollen er en udenlandsk angriber til kroppen og en følsom immunsystem vil producere en inflammatorisk reaktion i bihuler og slimhinder . Løbende næser er et almindeligt symptom på pollenallergi , der kan blive svære med konstant eksponering for allergenet .

Hoste


Kroppen reagerer på allergener såsom pollen ved at forsøge at fjerne materialet . Hoste er en reaktion , at kroppen bruger i et forsøg på at fjerne pollen . Den slim i halsen , er bortvist , og halsen kan blive irriteret .

rindende øjne


Eyes vand og blive følsom med en alvorlig reaktion på pollen . Alvorlige pollenallergi årsag kløende øjne og i nogle tilfælde conjunctivitis , ifølge All About Vision . Næse og øjne symptomer forårsaget af allergi kan resultere i rhinoconjunctivitis .

Træthed

Pollen allergikere kan lide af ekstrem træthed og psykisk fogginess . Ifølge Alabama Allergi og astma Center , behøver du ikke bliver træt af allergi , men fra de symptomer , der er produceret . Patienter, der udstiller symptomer på nasal overbelastning , løbende øjne og næse , hoste og andre symptomer kan blive trætte af kæmper disse symptomer .

appetitløshed

Svær pollenallergi kan resultere i et tab af appetit , når andre symptomer bliver vanskeligt . Allergi kan påvirke evnen til at ånde og kan forårsage et tab af appetit , når de spiser bliver svært . En irriteret hals kan resultere i et tab af appetit så godt.

søvnbesvær

Allergi symptomer kan påvirke evnen til at sove . En kronisk hoste og løbende næse gør det vanskeligt at falde i søvn , og i mange tilfælde , ophold i søvn om natten .

allergisk astma

Patienter, som har astma og allergi kan finde , at de samme stoffer, som forårsager allergiske reaktioner også irritere og forårsage astma symptomer . Pollen allergikere kan være åndenød , hvæsen og har svært ved at trække vejret. Allergener producere irritation af slimhinder og forårsage betændelse i luftvejene . Betændelse resulterer i en forsnævring af luftvejene , eller astma , ifølge Dr. James Li , en allergi specialist med Mayo Clinic . Medicin anvendes til behandling af pollenallergi bruges også til behandling af astma symptomer , men de leveres på forskellige måder. Astmamedicin er typisk inhalerede mens allergi medicin kan sprøjtes ind i næsehulen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------